Beslut och nya tider

Vilken händelserik helg det blev. Många beslut som togs och nu väntar nya tider. Så spännande!

Helgen kom och den gick lika snabbt. Det var sommar, det var sol och jag lärde mig massor.

Beslut och nya tider
Efter förra veckan visste jag att jag behövde få lite andrum och få känna lite hopp. Att vara konstant irriterad under en vecka är inte bra och jag behövde hitta anledningen till det och lösningen för att kunna gå vidare. Det gjorde jag egentligen inte, men jag hittade lösningar på andra saker som kommer att ge mig mer frihet och nya lärdomar. Bra beslut och nya tider skulle man kunna säga.

De senaste fyra åren har jag suttit i en styrelse för en idrottsförening som mina döttrar var med i. Det har varit lärorikt, roligt och utmanande. När vi nu närmar oss nyval inför kommande säsong känner jag däremot att jag gjort mitt. Ena dottern slutade i föreningen för 2 år sedan och den andra bestämde sig i helgen för att det var dags att prova på något annat. Det gjorde mitt beslut enkelt. Det blir inget styrelsearbete för mig framöver och det känns riktigt skönt. Jag behöver fokusera på annat.

Tråkigt, men välbehövligt
Senaste åren har varit utmanande och krävande för mig. Jag har insett att mina timmar aldrig räcker till och för en gångs skull tog jag ett beslut för min egen skull. Detta för att jag ska få mer tid över till annat, så som studier, mina barn och kanske även mig själv. Det finns så många utmaningar för mig kvar framöver och om jag någonsin ska komma någonstans med vissa saker så måste jag skapa tid för det. Det har jag nu gjort och det känns riktigt bra.

Visst är det tråkigt, men jag behöver detta. Vi har varit ett grymt gäng och det har varit kul att få vara med om detta, men nu är det dags för mig att tänka på annat. Fokusera på dessa nya tider som kommer och kanske uppnå en del drömmar och mål på vägen. I helgen gjorde jag ett fotojobb också och det väckte glädjen i att fotografera igen. Kanske kan jag bygga vidare på det.
Vilken helg och vilka steg vi tagit denna helg. Nu väntar nya tider och förändringar kan vara riktigt roliga ibland.

Välkomna till en helt ny vecka där vad som helst kan hända!

Kram Mina


Gillar