Flyghjälp och lunchpromenad

Tänk vad lite man vet om vissa saker och när de väl fungerar då blir man tacksam.

Sommaren visar sig från sin allra bästa sida och det gäller bara att fortsätta njuta. Gå på promenader på lunchen och bara suga ur allt man kan av denna underbara värme.

Flyghjälp och lunchpromenad
Måste få börja med och berätta om en riktigt bra grej som jag till en början inte alls trodde på. När vi var ute och reste i somras drabbades vi av en 3 timmar lång flygförsening. Det var urtrist att sitta där och vänta, men till slut kom vi i väg. När jag satt där och väntade kom jag på en sak som en kollega berättat för mig. Det är som många säkerligen inte vet så att om man drabbas av en flygförsening så kan man få pengar tillbaka. Tänkte att det säkerligen var krångligt att hantera det, men jag gjorde ett försök.

Hittade Flyghjälp och fyllde i mina uppgifter. Därefter var det bara att vänta och i förra veckan fick jag besked att de vunnit ärendet mot flygbolaget och att vi skulle få flera tusen tillbaka. Skeptisk som jag är trodde jag inte riktigt på det förens pengarna satt på mitt konto. Bara 25% av alla resenärer vet tydligen att man kan få ersättning vid flygförseningar och därför vill jag berätta detta för er. Grymt tillskott så här efter semestern kan jag säga.

Lunchpromenad
Från det ena till det andra då så njuter jag fullkomligt av sommaren just nu. Visst är det trist att jobba och därför fick det bli en lunchpromenad i omgivningarna. Det var varm och svettigt, men det blev en trevlig tur i Bellevueparken. Precis bakom mitt jobb finns det en park och det är riktigt trevligt att promenera längs vattnet. När jag fortsatte min promenad över kullen stötte jag även på Strindberg och stod där och spanade.

Har aldrig gått runt i den delen av parken förut och tänk vad många guldkorn man kan hitta om man bara vågar gå på okänd mark. Stockholm är så vackert och det får nog bli fler promenader däromkring även framöver. Vem vet vad man kan hitta för trevligt område nästa gång. Ska nog stura kosan åt vänster nästa gång så får vi se vart jag hamnar.

Kram Mina


Gillar