Veckans mest positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Längesedan senast, men nu börjar det bli dags igen. Sommaren har varit underbar och det har varit mycket positivt. Veckorna har passerat och jag har klarat av två veckor på jobbet efter semestern. Denna vecka gick snabbt och det hände många positiva saker.

Veckans mest positiva
Visst skulle jag hellre ha semester några veckor till, men verkligheten kallar och det är bara att gilla läget. Som alla veckor har det gått upp och ner. Jag har kommit fram till många olika saker och det har varit en riktigt skön vecka. Kanske lite svårt att kunna gå och lägga sig i tid så man orkar upp på morgonen, men det löser sig säkert det också till slut.

Många positiva saker denna vecka och några var lite extra positiva.

Alltid oavsett
Äntligen förevigade jag det jag ville göra för flera år sedan. Det jag fick in present, men aldrig fick ändå. Denna vecka gjorde jag slag i saken och satte barnens namn och det eviga på samma ställe. Alltid oavsett finns de där och inget av det kommer att förändras. Blev sugen på fler tatueringar och kanske blir det så framöver, vem vet!

Vin på takbaren
Efter en arbetsvecka med att sitta inomhus i sommarvärmen längtade jag ut. Det var evigheter sedan jag träffade Kamilla och det var dags. Efter en svettig promenad från jobbet var det skönt att sätta sig i skuggan på Scandic Continentals takbar. Det blev lite svalkande rosévin och massor med prat i en härlig miljö. Precis vad jag behövde.

Snabba beslut
Mycket har hänt senaste veckorna och det har gått fort. O har slutat med cheerleading och så även jag. Det var dags att ta ett snabbt beslut och under veckan började hon något nytt och jag avslutade med ett sista möte. En del av mig känner att jag kommer sakna det, men det snabba beslutet gav oss båda en nystart. För henne blir det innebandy framöver och jag kanske kan hinna med allt annat i stället.

Flera viktiga beslut
Vet inte vad som hände med mig denna vecka, men jag tröttnade på saker som jag insåg aldrig kommer att förändras. Lika bra var det och även om jag tvingades att vara lite tuffare än vad jag egentligen är så kändes det skönt. Det är slut nu med att dansa efter andras pipa och det är dags att leva MITT liv. Jag har sagt stopp och sagt min mening, nu får det bli som det blir.

Mycket kul framöver
Bokat in och planerat en massa roligheter framöver och det är positivt om något är det. Fotboll på bortaplan, redan planerade konferenser och en massa annat. Så skönt att ha roliga saker att se fram emot som kan förgylla hösten. Mer om det kommer längre fram.

Tack för denna vecka
Nu väntar en ny vecka och då gäller det att hålla i hatten för det händer massor med saker. Jag ska ut och resa igen och det finns saker som måste fixas innan. O ska börja på innebandy och jag ska avsluta en del saker innan nya tar vid. Så spännande!
Hoppas på en fantastisk vecka och jag är redo för lite roligheter.

Morgondagen är ett oskrivet blad och det är vad som gör livet så spännande. Det vi inte klarade i dag kan bli fullt möjligt en annan dag. Det gäller att aldrig ge upp för gör vi det förlorar vi en del av oss själva. Tänk vad som skulle kunnat hända om vi kämpat lite till. Det bästa har inte hänt ännu och jag väntar med spänning. Njut av livet och lev NU. Tiden kommer aldrig åter och det gäller att sluta leva i det förflutna.

Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar