Då var vi igång

Det är alltid med spänning man påbörjar något nytt då man aldrig vet var det kommer att sluta. Början på avslut och bara början på något nytt som kan leda var som helst.

Även om sommaren hänger sig i så smyger sig hösten på och denna höst känner jag att det gäller att hänga i för det kan gå undan. Mycket kan hända och vem vet hur det kan bli.

Då var vi igång
Skolan har börjat för båda mina tjejer och det är med blandade känslor. Den ena har börjat sexan och den andra sista året på gymnasiet. Själv har jag registrerat mig på kursen, min sista kurs och man kan säga att vi alla påbörjar något nytt som innebär ett avslut. Nya utmaningar och vid det här laget känns det som att man borde vara beredd på vad som helst, men det tror jag aldrig att man är. Däremot ser jag fram emot att avsluta detta och hoppas på ett bra sista år. Avslut på mellanstadiet och många år på samma skola. Avslut på en utbildning för både mig och A.

Jag vet att jag är färdig med mina studier efter detta. Hur det blir för henne har man ingen aning om. Det finns mycket tid att fundera på det och framtiden ligger öppen. Man kan säga att vi är igång. Träningarna börjar igen och kickofferna och konferenserna avlöser varandra. Det blir några intensiva veckor framöver nu och vi får se det som ännu en nystart i livet. För ett år sedan förändrades livet och det har tagit tid, men nu tycker jag att vi kickar igång och gör det till ett grymt avslut på detta år. Tycker att vi förtjänar det efter allt som hänt.

Redo eller inte
Hur redo man är för allt som kommer det vet man aldrig. Mitt liv är spännande på det sättet för vad som helst kan hända har jag lärt mig och jag börjar bli bra på att lösa problem. Många gånger har det löst sig till det allra bästa, men vissa andra gånger har det mest handlat om att släcka bränder för att rädda det som räddas kan. Svår balansgång det där med livet för att det är så oförutsägbart.

Redo eller inte, här kommer vi. Vi tar en dag i taget och tar nästa steg i livet, Full fart framåt!
Det är så i livet och jag ska erkänna att jag älskar den där farten. Den får mig att känna mig mer levande och det är något som jag verkligen vill göra. Vi är igång och nu hoppas vi på bra tider.


Kram Mina


Gillar