Byter regn mot sol

I dag känns det som en bra dag att lämna regn mot sol. Packandet är klart och väskan är tung, men nu är det dags för lite konfester.

Det kändes som att det var långt kvar till denna helg när vi först vi veta att vi skulle åka, men nu är vi här.

Byter regn mot sol
Fick en trevlig överraskning av chefen i början av juni och det kunde jag inte säga nej. Årets konferensresa blev mer än jag förväntat mig och i dag drar vi till Marbella med hela gänget. I eftermiddag lyfter planet mot Spanien och där väntar massor med aktiviteter. Ser verkligen fram emot detta och även om det blir en del jobb också så har vi tid att njuta lite av sol och bad också.

Vad det blir för aktiviteter vet vi inte riktigt ännu, men att det blir golf står klart. Har man en chef som varit golfproffs så hör det till. Det ska i och för sig bli kul. Jag har inte spelat golf på många år så det kanske är dags att damma av sina kunskaper nu. Väskan är packad, efter mycket om och men. Svårt att vet vad man ska ha med sig och nu får det bli som det blir. Det känns lite jobbigt att lämna barnen måste jag säga, men de har världens bästa stöd på hemmaplan då mormor och morfar är här och då känner jag mig trygg.

Hösten får vänta
Här knackar hösten på dörren i dag. Det blåser och regnar. Jag är inte alls redo för det och därför passar denna resa perfekt. Hoppas få uppleva många roliga saker och kanske få uppleva några fler fantastiska solnedgångar vi havet igen. Suga ur et sista och. Jag kallar det för konfester och det blir en blandning av semester och konferens. Det blir jobb, aktiviteter, teambuilding, Cava, tapas och kanske en kanna Sangria. Ett dopp i poolen eller varför inte havet.

Det får bli som det blir och det kommer bli bra. Allt blir vad man gör det till och jag ska njuta ordentligt av värme och sol. Hösten får vänta och jag hoppas att den inte dundrar in med stormsteg. Får se hur det blir med uppdateringar här om resan. Man vet aldrig om tiden räcker till och det gäller att leva här och nu.

Ha en riktigt fin söndag!


Kram Mina


Gillar