Vilken vecka

Tänk att man bara har njutit av livet till fullo och inte ens haft tid att göra någonting annat. Hur underbart är inte det?

Förra veckan gick i ett rasande tempo och livet var fullt närvarande. Jag njöt varje minut och även om vardagen knackar på lite väl hårt nu så har jag så mycket fint att se tillbaka på.

Vilken vecka
Lämnade bloggen för mer än en vecka sedan och tänkte hålla den uppdaterad med en massa roligheter. Roligheter blev det kan jag lova, men de kom aldrig fram hit. Livet var närvarande varje minut och många gånger fick jag fundera på hur jag skulle orka. Tur att man lärt sig att njuta av livet när det väl leker.

Vilken vecka det blev! Konferens i Marbella med bästa kollegorna, många äventyr att minnas, innebandyfest, middag med tjejerna och så avslutning på Studenternas IP på söndagen. En vecka helt i min smak och just nu känns denna vecka fruktansvärt tråkig. Kall och gr, men som tur är skiner solen. Även om det nu är snart en vecka sedan så tänkte jag dela med mig av vår tid i Marbella, men det får bli i morgon. Nu ska jag bara försöka jobba i kapp det jag inte hann förra veckan och i stället bjuder jag på allt det andra roliga vi hittade på.

Fest, middag och fotboll
Att allt blev samma vecka var enbart en slump, men det var en vecka i min smak. När jag landade tidigt på torsdagsmorgonen från Spanien var det kallt och det var bara att ladda om för fest. Vi skulle ha kick off med innebandytjejerna och det ville jag inte alls missa. Lika galna som jag eller vad man ska säga. Vi åt middag, snackade livet och det blev väldigt många skratt. Bubbel och sedan lite skönsång. Lämnade den festen med ett leende på läpparna måste jag säga och det är så skönt att umgås med likasinnade.

På lördagen åkte jag och mina tjejer samt min mamma till Södermalm och åt middag på La Perla. Måste säga att det var väldigt trevligt på många vis. Fin inredning, mysigt, riktigt bra service, bra mat och gudomlig efterrätt. Kan varmt rekommendera ett besök på La Perla, men det gäller att boka bord i tid konstaterade vi. Helt klart en italiensk pärla.

Söndagen blev liksom finalen på en grym vecka. Jag och A tog tåget till Uppsala för att se vårt lag spela fotboll och så trevligt det blev. Fullt ös i klacken för att heja på vårt lag och en vinst i bagaget på vägen hem. Veckan kunde inte ha slutat på ett bättre sätt. Den började med gasen i botten och slutade precis likadant. Denna vecka känns inte alls lika kul, men jag ska gott mig i det roliga ett tag till.

Kram Mina


Gillar