Några dagar i Marbella

Landade gjorde jag för längesedan, men jag känner att jag kan leva länge på de där dagarna.

Teambuilding var fokus under vår konferens och det lyckades vi med riktigt bra tycker jag. Det blev många skratt och efter pandemin var det skönt att kunna göra något riktigt roligt tillsammans.

Några dagar i Marbella
Som jag längtade innan vi kom i väg. Veckorna efter semestern kändes långa, men det var skönt att ha detta att se fram emot. Vi hade ingen aning om vad som skulle hände de där dagarna och jag kan säga att vi blev glatt överraskade. Vi åkte på söndagen och det var ett glatt gäng som möttes upp på Arlanda. När vi kom fram till ett varmt Spanien på kvällen möttes vi av god mat och en välkomstdrink vid poolen.

Vi bodde på Aloha Hill Club som ligger i Marbella. Ett härligt ställe med pool och ett stort lugn. Där fick vi både arbetsro och ro i största allmänhet. Skulle kunna tänka mig att sitta där och jobba jämt måste jag säga. Med datorn i knät vid poolen. Men jobba var det minsta vi gjorde. Första dagen började vi med en PW på stranden. Därefter följde frukost och sedan golf på en av Marbellas fina golfbanor. Den där golfsvingen fanns kvar där efter alla års uppehåll och jag blev lite sugen på att spela mer. Kvällen började med att vi alla fjorton träffades för en drink och sedan bar det av till La Sala för middag och drinkar. Självklart var jag bland de sista att lämna stället, men det är precis som vanligt.

Blött äventyr
På tisdagen var det upp tidigt som gällde och iväg för en flodvandring. Ingen av oss visste riktigt vad det var, men när vi kom fram fick vi våtdräkt, säkerhetssele och en hjälm. Sedan gick vi en bit i värmen och jag kan säga att det var riktigt skönt när vi fick kliva i vattnet och svalka oss. Därefter följde ett blött äventyr. I floden gick vi, åkte kana, hoppade simmade och repellerade. I hela 3 timmar gick vi och tills slut fanns det inte mycket ork kvar. Det blev en och annan vurpa i vattnet och det blev teambuilding på riktigt.
Osminkade, blöta och kanske inte vår bästa sida när orken tog slut, men efteråt kunde vi bara skratta åt alla tokigheter vi hittat på där i vattnet. Ett riktigt roligt äventyr som man inte upplever så många gånger i livet.

När vi kom tillbaka skrek magen efter mat och mailkorgen kallade på uppmärksamhet. Därför fick det bli en snabb lunch och sedan en stunds vila innan ett jobbpass. På kvällen intog vi långbordet på Caos och njöt av god mat och många roliga samtal. Visst blev det lite nattsudd också med en och annan god drink innan sängen kallade. Kan säga att en flodvandring tar på krafterna.

Sista dagen var fri och det blev jobb vid poolen. Möten i solen och en tur för lite shopping i Puerto Banus. Värmen gassade rejält den dagen kan jag säga och det blev inte mycket shopping. Skön tur däremot med strandpromenad och vidga vyerna en aning. Där och då önskade jag att vi kunnat stanna några dagar till och när vi kom tillbaka svalkade vi oss i poolen innan det var dags för hemresa. Kan bara konstatera att det är bästa konferensen jag varit på och vi lämnade Spanien som ett starkt team kan jag säga.

Kram Mina


Gillar