Mitt augusti

När juli slutade log jag brett och njöt av livet. Måste säga att jag avslutade augusti på precis samma sätt.

Tänk vilken sommar det blev. Den toppade all mina förväntningar måste jag säga.

Mitt augusti
Sista sommarmånaden började med fortsatt semester och en tripp till Göteborg. Liseberg stod på schemat och vilken dag det blev. Dyngblöta och överlyckliga. En av de roligaste dagarna på Liseberg måste jag säga för det var längesedan jag skrattade lika mycket. Sedan blev det Folkrace i Nynäshamn innan det var dags att jobba igen. Då blev det lite segare kan jag lova, men som alltid efter semestern så känns det lite deppigt. Speciellt när man haft en riktigt grym semester.

Vad hände annars då. Jo, jag har gjort fotojobb, varit på en och annan fotbollsmatch, tatuerat mig, avslutat ett långt styrelseuppdrag och lyckats stå upp för mig själv och de mina så mycket jag kunnat. Det kan vara riktigt tufft ibland när man vågar stå upp för att få det bättre själv. Det tar liksom på krafterna.
I övrigt påbörjade jag höstens studier, innebandyn kickade igång och vi lyckades göra oss av med en av våra bilar. Sedan blev det konfester för hela slanten de sista dagarna i augusti.

Konferens blev bästa avslutet
För att runda av sommaren och augusti så blev det sol och bad i Marbella med bästa kollegorna. Vilken resa måste jag säga och jag skulle gärna åka snart igen. Det var som att åka i väg med ett gäng bekanta och komma hem med en hel hög nära vänner. Precis som i juli sparade jag det bästa till sist och även om jag aldrig blir redo för hösten så fick sommaren ett fint avslut. Mitt augusti avslutades med ett stort leende på läpparna och september började hyfsat det också.

Det har skapats minnen för livet denna sommar och det är jag oerhört tacksam över. Jag skulle kunna skriva mängder med rader om augusti, men det känns bra att avrunda så här. För att summera augusti så var det en grym månad. Det fanns en hel del frustration där ett tag med både jobb och skola, men vi måste tro att allt ska lösa sig till slut. Jag lever på mina minnen från augusti och sommaren. Det gör jag länge. Tack och hej augusti! Du fick mig att skratta igen och livet det lekte. Underbart!
Fortsätter september med en hel del vemod, men jag har bestämt mig för att leva då också. Det har i alla fall börjat bra.

Avslutar som vanligt med favoritbilderna från månaden som gått

Kram Mina


Gillar