Hösten innebär förändring

Sensommaren hänger sig kvar en aning. Även om hösten visar sig både på träden och i luften så är det riktigt skönt och förändringarnas tid är här.

Tidig höst betyder förändring för mig. Förra året gjorde vi en riktigt stor förändring här hemma när fyra blev tre och nu fortsätter vi.

Hösten innebär förändring
Senaste året har det skett många förändringar i vårt liv. Vardagsrummet har fått ny färg och vi har bytt ut en del möbler. Köket har även det piffats upp och tjejernas rum har gjorts om för att de ska trivas bättre. Mycket finns kvar att göra och det finns ännu mycket kvar att röja. Behöver få göra vårt hem till vårt och många förändringar har varit nödvändiga. Hösten innebär förändring för mig. Jag lockas av att röja i skåp och göra om för att trivas ännu bättre.

Den här hösten fortsätter vi tre att skapa trivsel och det jag börjar hösten med att göra sovrummet till mitt. Tjejerna stortrivs i sina rum och nu är det dags för mig att göra det också. Har känt ett tag att det är något med mitt sovrum som skaver en aning och innan jag åkte till Spanien så beställde jag en ny säng. Så välbehövligt och precis den förändring jag behöver. Denna vecka blir den levererad och nu blir det piffande i sovrummet framöver. Nya kuddar och massor med piff. Tror jag kommer stortrivas där inne när jag väl blir klar.

Andra förändringar
Annars är det precis som vanligt. Alltid någonting som sker och det känns som att det gäller att hänga i ibland. Träden förändras. Trädgården förändras. Mycket ändras och denna vecka är det en status som förändras. Solrosorna i trädgården blommar för fullt och det brukar innebära hösten för mig. De brukar vara det sista som visar sig från sin bästa sidan i trädgården innan den somnar för vintern.

Många kan vara rädd för en förändring, men jag välkomnar den. Det är dags att öppna sinnet och skaffa sig nya bekantskaper. Nya roliga utmaningar och jag väljer att gå min väg. Finns mycket att hoppas på och jag vill ändå tro att det blir en riktigt grym höst. Hemmet ska få sig en liten förändring och vem vet vad som kan förändras mer. Bara det är positiva förändringar så är jag öppen för det mesta. Första nu ska jag njuta av att äntligen få sova ordentligt igen i MIN säng.

Kram Mina


Gillar