Mycket som bubblar

Hösten är här på riktigt och det känns som att det händer saker hela tiden, bra saker som tar mig ett steg längre i livet.

Många förändringar har skett denna vecka och även om jag inte tänker gå in på djupet i vissa så skapar de MITT liv. Det liv jag vill leva.

Mycket som bubblar
Så många gånger man bara känner att man vill ge upp. Lägga sig ner och bara somna för att inte vakna igen. Då menar jag inte bokstavligen, men ni vet så där bara för att slippa känna för en stund. Slippa allt det där jobbiga som man måste gå igenom ibland och bara få vara i ro. Tyvärr är det där jobbiga en del av livet och vi måste ta oss igenom det även om det känns omöjligt. Jag intalar mig alltid att inget är evigt och det stämmer så bra. En dag vänder det och vi kan andas, precis så känner jag just nu.

Bara som en sådan enkel sak som en säng. Det kan låta som en liten sak som man bara kan strunta i, men för mig var den där sängen viktig. Känns som att jag inte sovit ordentligt på många år och även om jag börjat sova bättre så har det inte varit bra. Vissa kvällar har jag hellre sovit på soffan för att mitt rum har inte varit mitt. Denna vecka kom äntligen min nya säng. När den väl stod där bäddad på plats kände jag nästan som att jag hade checkat in i sviten på ett hotell. Min säng och mitt rum. Det var en speciell känsla och nu känner jag att mycket bubblar.

Bubbel på en torsdag
Efter en riktigt skön natts sömn i min nya säng så vaknade jag och funderade på när frukosten serverades. Då insåg jag att om jag ville ha frukost fick jag ordna den själv. Kan säga att det blev en kopp kaffe innan jag åkte till jobbet. Däremot såg jag fram emot kvällen då det var fotboll på teven och mat tillsammans med mina tjejer. Just gårdagen var en speciell dag och även om jag inte orkar gå in på det djupare så var det även min dag. En dag väl värd att fira livet på och slutet samt början på något nytt.

Bubbel på en torsdag med fotboll på teven och vinst för mitt lag. En torsdag tillsammans med de viktigaste människorna i mitt liv. En torsdag med skratt, allvar och en riktigt skön känsla. Ska nog fira livet lite till framöver och det har bubblat mycket denna vecka. Det fortsätter att bubbla och jag kan inget annat än att klappa mig på axeln. För några veckor sedan stod jag upp för mig och mitt liv på ett sätt jag aldrig vågat förut och det känns så skönt. Jag gör det för mig och jag gör det för mina tjejer för att vi ska ha det bra. Bra har vi det och ingen kan få mig att skratta lika mycket som de där tokarna.

Skål och trevlig helg. Skål på att kasta ut det gamla och plocka in det nya. Skål på allt nytt som kommit in i mitt liv och skål för den tacksamhet jag känner. SKÅL för livet!

Kram Mina


Gillar