Veckans mest positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Veckorna passerar i livet och det gäller att hänga med. Vissa veckor händer det inget speciellt medan andra veckor svämmar de över med saker. Både bra och dåliga.

Veckans mest positiva
Det var ett tag sedan jag skrev ett sådant här inlägg och jag tyckte det var dags. Inte för att jag just nu måste leta efter det positiva utan för att jag bara vill plocka fram guldkornen i livets berg- och dalbana. Jag har varit frånvarande här på bloggen till och ifrån. Det har berott på att tiden inte räckt till och då måste man prioritera. Nu känner jag att det är dags att skriva om det positiva och denna vecka har det inte varit svårt då det hänt många bra saker som bara gjort att det bubblar i livet.

Skulle kunna skriva mycket just nu, men detta är guldkornen från denna vecka:

Myskväll med tjejerna
Torsdagen spenderade vi tillsammans i soffan med mat och fotboll. Många känslor omkring fotbollen denna kväll, men till slut gick det vår väg. Firade lite extra den kvällen också för livet.

Fredagsmys hos Maria
I fredags var jag och O hos en kompis till mig och hade fredagsmys. Maria och jag fick en härlig pratstund med ost och vin medan döttrarna intog tevesoffan med sitt fredagsmys. Ett härligt sätt att kicka i gång helgen på.

Sängen
Måste få komma med på denna lista. Som jag har längtat efter den där sängen och nu står den där på plats och det känns så skönt. Nu blir det att fortsätta göra iordning där inne så att jag får det som jag vill ha det. Bonus också att jag blivit av med min gamla säng. Känns riktigt grymt.

Planer för nästa vecka
Skönt att ha något att se fram emot och det såg jag och min kollega till. Vi bokade bord och planerade in lite roligheter nästa vecka och det kan nog sluta hur som helst. Fyra galningar som gör stan kan blir hur kul som helst. Ser verkligen fram emot det.

Skön känsla i kroppen
Här ska man passa sig för att vara för entusiastisk för vad som helst kan hända och det kan gå fort, men ändå har jag en skön känsla i kroppen just nu. Det känns som att mycket gammalt har kastats ut ur livet och det nya som kommer in är så bra. Bär med mig den känslan framöver och hoppas den håller i sig.

Tack för denna vecka!
Nu väntar en ny vecka och det händer mycket även då. Mycket roligt att se fram emot och sedan ska jag trycka in ett föräldramöte i skolan också. O ska till sin pappa och jag ska unna mig själv att göra det jag vill. Visst är A hemma, men hon är duktig på att klara sig på egen hand. Även om vi kan få lite tid bara vi också.

Morgondagen är ett oskrivet blad och det är vad som gör livet så spännande. Det vi inte klarade i dag kan bli fullt möjligt en annan dag. Det gäller att aldrig ge upp för gör vi det förlorar vi en del av oss själva. Tänk vad som skulle kunnat hända om vi kämpat lite till. Det bästa har inte hänt ännu och jag väntar med spänning. Njut av livet och lev NU. Tiden kommer aldrig åter och det gäller att sluta leva i det förflutna.

Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar