Människor vi möter

Har ni någonsin funderat på varför vissa människor kommer in i våra liv? Människor som berör oss eller ställer till med problem. Människor som berikar och förbryllar.

Det är spännande med människor och vi vet aldrig när vi möter en ny människa vad de har för agenda. Samtidigt som vi vill skydda oss själva så kan det ibland bara vara skönt att öppna dörren en aning för att se vad som finns där bakom.

Människor vi möter
Senaste tiden har just detta fått mig att fundera. Hur människor kommit in i mitt liv genom åren och speciellt senaste tiden. Detta har fått mig att fundera på varför detta händer just nu och vad dessa människor har i just mitt liv att göra. Genom åren har människor kommit och gått i mitt liv och många har även stannat. De har lärt mig massor och gett mig saker som berikat mitt liv. Sedan har det funnits människor som kommit och gått samt lämnat tankar efteråt. Varför skulle de komma in i mitt liv för om de bara skull förstöra?

Jag tror på att alla människor vi möter har ett syfte i våra liv. De kommer till oss av en anledning. Antingen är det för att hjälpa oss, berika våra liv eller bara för att lära oss något och sedan gå vidare. Senaste tiden har det kommit in många nya människor i mitt liv, men även några som funnits där förut. Personer som börjat ta mer plats i mitt liv och visat sig mer. Alla nya människor berikar mitt liv och ibland kan jag undra varför det händer just nu.

Det är rätt tid
Tidigare kändes det som att tiden stod stilla och det mesta var tråkigt. Ekorrhjulet rullade snabbt och alla dagar var likadana. En känsla av att inte duga och räcka till eller att bara leva för andras skull. Det är vad människor vi möter kan göra med oss. Få oss att känna att vi inte duger till någonting utan att höja dem. Våra behov försvinner och vi mår allt sämre, tills vi vågar ta steget och säga stopp. Där kan man fundera på vad sådana människor har för syfte i vårt liv. Jag vet precis vad denna människas syfte var. Jag fick någonting helt fantastiskt och sedan var meningen att jag senare skulle hitta mig själv, utan den här personen.

Just nu känns det som rätt tid för mig. Det har hänt massor med saker senaste året och senaste halvåret har jag funnit människor som verkligen finns där för mig. Jag svämmar nästan över av tacksamhet av att bara veta att dessa människor bryr sig. Jag får vara den jag är och jag duger faktiskt till annat än att bara behaga andra. Jag har funnit många nya vänner och de vänner jag har redan känner ha verkligen visat att de finns där för mig, i vått och torrt. Kan inget annan än att vara glad över att kunna le igen. Känna att jag får vara jag och att människor kommer in i mitt liv för att jag är jag.

De där människorna vi möter, de kan verkligen ha ett syfte i våra liv. Jag vill inte tro att människor kommer med ett dåligt syfte, i alla fall inte med mening. Många människor man möter skapar en konstig magkänsla och då gäller det att höja blicken. Genom åren har jag blivit mer och mer misstänksam, men samtidigt mer öppen för de människor som jag faktiskt märker är mina sanna vänner. Tänk när man möter en människa, vad lite vi vet om vad just denna människa kommer att göra i vårt liv. Ändå en spännande tanke måste jag säga.

Kram Mina


Gillar