En annan dag

I dag är dagen då allt ska bli gjort. Allt det där som vi sparat och väntat med bara för att göra det sedan. Tänk att just den dagen är kommen. En dag som kan bli fullspäckad.

Det är skönt när man får de där bonus dagarna att vara ledig på. En röd dag, en extra dags ledigt och en annan dag då man kan göra vad man vill.

En annan dag
Tänk alla de där sakerna som vi inte gjorde i går eller förra veckan. De där sakerna som vi tänkte göra en annan dag. Så många gånger man sagt att man "tar det en annan dag" och nu är det just den dagen. I dag är den dagen kommen och vi får bara två sådana dagar varje år. En vid julen och en vid påsken. De där dagarna som vi ska göra saker vi tidigare tänkt göra en annan dag. Vill man så väntar man till julen eller så får det blir av i dag ändå.

Själv tänker jag nog inte göra något speciellt denna annandag påsk. Jag ska bara försöka göra i ordning ute och ta vara på denna lediga dag. Vädret sägs bli fint och än ser det lovande ut. Kanske blir det lunch ute och möjligen en fika. Hur som helst ska det blir skönt att få bort vintern från gården och öppna upp för utevistelse. För i dag är det just en annan dag och jag ska nog ändå försöka få en del gjort tror jag. Rabatterna behöver väckas till liv, utemöblerna behöver torkas av och balkongen behöver storstädas.

Blir nog fullt upp
Precis som alla andra de där lediga dagarna så blir det fullt upp. Efter att ha varit borta hela helgen så behöver en ny vecka planeras. Skolan drar igång igen med kortvecka och snurran startar igen. Då gäller det att vara förberedd och hur skönt är det inte då att ha ordning på gården. Ska försöka ta varje tillfälle jag får att vara ute i solen. Rabatterna är vintertråkiga och även om tulpanerna sticker upp så behöver det ordnas till en aning. F
ullt upp blir det nog i dag, men det gillar ju jag.

Vad gör ni denna annandag påsk?

Kram Mina


Gillar