En bubblande känsla

Faserna i livet är många och stunderna varierar. Vi går igenom toppar och vi ramlar ner i dalar. Stunderna i lycka är många och tvivlen avlöser ibland oväntat. Är det då meningen att vi ska sitta och vänta på nästa steg eller ska vi låta den bubblande känslan som finns där inne få komma fram?

Alla har vi olika bagage och hanterar det på olika sätt. Jag tycker om att reda ut saker för att sedan kunna släppa dem och gå vidare. Andra delar inte mitt sätt att hantera jobbiga saker och jag kan inte göra någonting åt det. Gilla läget och försöka göra det som är bästa för mig, även om det är svårt.

En bubblande känsla
Senaste månaderna har varit annorlunda och det har funnits mycket att ta tag i. Vissa saker har jag inte kunnat göra något åt medan andra har jag kunnat släppa och gått vidare. Det är viktigt för mig just nu att omfamna det som kommer för att må bra. Någonstans inom mig finns en bubblande känsla som jag bara vill släppa ut, men jag klarar det inte riktigt helt. Det finns alldeles för mycket som hindrar mig hela tiden och det gör mig förbannad.

Jag vill bara ta vara på den där bubblande känslan som finns där inne. Göra roliga saker. Uppleva nya saker och bara känna att livet får mig att skratta. Är det inte meningen att vi ska skratta istället för att gråta?
Ni vet när den där bubblande känslan kommer, omfamna den. Den finns där för att vi känner att någonting bra är på gång. Det är så oerhört tråkigt att bara sitta hemma och uggla dag ut och dag in, vad är det för liv att leva.

Ta vara på tiden
Ibland kan jag nästan känna mig stressad när jag får tid över. Tid då jag kan göra vad jag vill, tid då jag bara kan kliva iväg och göra något nytt. I stället är det orken som sätter stopp och det gör mig förbannad. Den ork och energi jag genom åren förlorat bara för att jag varit för snäll. Det gör mig också förbannad. Jag har vänt ut och in på mig själv, men det har ändå inte gått. I stället bubblar det därinne, men jag kommer ingenstans.

Jag vill ta vara på varje minut. Komma ut. Socialisera. Låta den bubblande känsla komma ut. Få släppa lite på mig själv och känna att jag får tänka på mig själv för en stund. För det gör jag nästa aldrig. Många brukar välkomna en oplanerad helg, men det gör inte jag. Jag vill göra något för att bara vara hemma och inte göra något gör mig knäpp. Kanske borde jag bara vara hemma och vila, men det är inte roligt. Jag vill låta bubblorna komma upp till ytan och jag vill skratta. Jag känner att något bra kommer, men jag är för otålig för att vänta.

Just nu ser jag fram emot morgondagen oerhört mycket, men först ska jag komma på något att hitta på denna fredagskväll. Vad ska ni göra så här på den bästa dagen på hela veckan?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer