En dag jag längtat efter

Dan före dopparedagen. Dagen före den stora dagen och den dag jag längtat mer efter än själva julafton. I dag är det min dag och den ska jag göra det allra bästa av.

All julstress hit och dit. Flängande runt för att inhandla allt och sedan sjunka ner i en uppesittarkväll som brukar sluta i att man somnar. Men tänk att få göra det med dem man älskar mest av allt.

En dag jag längtat efter
I morgon är det julafton och jag känner ingen stress. I stället kan jag känna en del ångest över morgondagen för att jag inte har någon aning om hur den kan gå. Jag måste göra saker jag egentligen inte vill, men jag gör det för andras skull och jag får bara bita i hop. Denna dagen däremot är min och den tänker jag spendera på mitt vis. Första ska jag jobba några timmar och sedan blir det hem och göra det sista som ska fixas. Griljera skinka, marinera revbensspjäll och sedan beställa mat och bulla upp för uppesittarkvällen.

Jag har längtat efter den här dagen mer än självaste julafton. För det är min dag och i kväll ska jag spendera den med dem jag älskar allra mest, mina barn. Vi ska äta Sushi och sedan blir det även lite snask för att hålla oss vakna. Det blir Bingolotto och förhoppningsvis kan det bli någon vinst. Det tycker jag vi förtjänar efter den tuffa hösten. Som jag längtar till i kväll och bara få krypa upp i soffan med mina tjejer.

Julmust och första skinkskivan
När julskinkan är griljerad i kväll ska jag skära första skivan och njuta av den ljummen. Även det får ingå i min uppesittarkväll. Vi har lite planer för kvällen och vad vi ska göra och det känns som att det kan bli en riktigt skön kväll tillsammans. Känns som vi varit borta på saker mest hela tiden och denna julen är det extra viktigt för mig att få vara med tjejerna.

Granen är redan klädd och de sista förberedelserna sker i dag. Om det blir några fler julklappar vet jag inte, men där kan man alltid bli lite spontan. Jag tror att jag är klar med allt annars och nu vill jag bara ha lite lugn och ro. Smiter tidigare i dag från jobbet för att bara få komma hem.

Sedan tar jag en paus från bloggandet några dagar bara för att få lägga bort allt och bara ägna mig åt mina barn. Jag ska fira julen och därefter blir det lite födelsedagsfirande. Då tänker jag bara få vara utan tankar på alla medier överhuvudtaget.

Hur ser er uppesittarkväll ut?

Kram Mina


Gillar