En dag på bryggan

I söndags hade jag några underbara timmar på bryggan med solen stekande i ansiktet. Några timmar i lugn och ro. Så välbehövligt och ett härligt sätt att välkomna våren på.

Vårdagjämning och officiellt vår. Det firade jag med att ta fram vårjackan och snöra på mig mina skönaste skor. Ut på en skön promenad och sedan blev det brygghäng.

En dag på bryggan
Inte långt ifrån där jag bor finns friluftsområdet Rudan. Jag brukar sällan besöka det på vintern och tidig vår, men har man en vän som gillar att bada i isvak då fick det bli en tur ändå. Själv stannade jag på bryggan och lockades inte alls av det kalla vattnet. Jag njöt av gassande sol som glittrade mot isen och bara kände hur energin fylldes på.

När vakbadaren hade kommit upp ur vattnet var det dags för brygghäng. Vi valde en plats i solen och Marie serverade mat. Vilken lyx med en dag i solen och bli bjuden på lunch. Tänk att mat smakar så gott när man är utomhus. Mat och långa samtal i solen. En sämre söndag kan man verkligen ha.
Trots min trötta kropp så var det ett perfekt sätt att boosta med lite ny energi inför en fullspäckad vecka. Det blev mitt sätt att välkomna våren och fira in att en av mina favoritårstider äntligen är här.

Hur firade ni in våren?


Kram Mina


Gillar