En dag tillsammans

Vi valde helt fel dag att göra någonting, men tänk vad bra det blev i alla fall. Det viktiga var att vi fick vara tillsammans och som jag älskar att vara med denna människa, hon får mig att skratta som ingen annan.

Planen var att åka till Stockholm City och besöka Kungsträdgården. Tyvärr var vår lediga dag fel dag och det kändes inte så lockande att åka dit i snöoväder och kyla. I stället åkte vi till Solna och Mall of Scandinavia. Vilken dag det blev och även om det var rusk ute hade vi det riktigt bra inomhus.

En dag tillsammans
Jag och min äldsta dotter hade planerat vilka butiker vi skulle besöka, vart vi skulle äta och vad vi ville titta på. Allt kastades omkull när vädret ändrades och vi inte ville vara ute. Som tur var hade vi ett annat alternativ och jag måste säga att det blev bättre än vad vi kunnat ana. Mall of Scandinavia har samma butiker och tur var det.
Vi kom i väg lite sent och bara vi kom bort från rusket ute och kom in i värmen blev det en härlig dag tillsammans.

Vi började med att lämna tillbaka ett par byxor på Zara. Spanade in nyheterna och konstaterade att det vi skulle ha inte fanns i rätt storlek, så det blev en nätbeställning senare. Sedan en självklarhet när man besöker MOS, Victorias Secret. Där kan man strosa hur läng som helst och det blev en påse på vägen ut. Tror vi lyckades med en rad butiker innan det blev dags för mat. Det var en perfekt dag att åka dit på och innan lön var det lugnt. Det viktiga för oss var en dag tillsammans och det fick vi.

Matkoma och många skratt
Efter en Pestopizza på Vapiano kände vi hur matkoman smög sig på. Älskar italienska pizzor och den var så god. Har ni inte testat pizzan på Vapiano så gör det, den smakar så gott. Pesto, mozarella, vitlök och babyspenat. Däremot överkom vi matkoman och kunde fortsätta besöka butikerna. Att hinna med alla butiker blev svårt och till slut var vi bara tvungna att sätta oss någonstans och vila fötterna.

Att spendera dagen med dottern var en stor glädjehöjare måste jag säga. Hon är min bästa vän och vi kan prata om allt. Det är så härligt att sitta och prata om livet och det blir många skratt. Vi har samma humor och ibland undrar jag om hon är jag. Hon är nog den människa som förstår mig bäst och den som får mig att skratta mest. Tänk vilka roliga och udda diskussioner vi kan hamna i där den enda utvägen blir ett skrattanfall som skapar kramp i magen. Som jag behövde den dagen. Bara komma bort hemifrån och shoppa med min lilla glädjespridare. Det är det allra bästa med dagen, SKRATTEN.

Det är så underbart när man kan umgås med sina barn och känna att de ger så otroligt mycket tillbaka. Roliga samtal om livet, allvarliga samtal om svårigheter i livet och en stund där man bara kan få vara tillsammans utan att man behöver göra någonting annat än att bara vara just tillsammans. En dag tillsammans med någon man älskar, helt kravlöst är det bästa som finns.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Så fin dag det låter som att ni haft. Väldigt viktigt att ta sig den tiden tillsammans. Att få energi och skratta ihop. Nog ska det vara en härlig relation mellan sig själv och barnet.


Jag har aldrig varit på MOS förstått att många älskar att åka dit dock.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
De där skratten är så välbehövliga och stärkande <3
nouw.com/minasvarld
Beccxans
Beccxans,

Låter som ni hade en helt fantastisk dag!

Just den relationen hoppas jag på att kunna ha även med mina barn när de blir vuxna.

nouw.com/beccxans
minasvarld
minasvarld,
Det är underbart när man kan umgås med sina barn <3
nouw.com/minasvarld
Madde,

Vilken härlig dag ni fick. Ibland blir det ändrade planer, men det behöver inte bli sämre för det. Helt klart fick ni kvalitetstid på högsta nivå.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Underbar dag <3
nouw.com/minasvarld
Michelle
,

Va härligt att ni fick en dag tillsammans 😊 bilder ger bevis på det och tråkigt att ni fick tänka om när det gällande vädret men det är ju aprilväder

minasvarld
minasvarld,
Tur det fanns ett annat alternativ så vi slapp vara ute i snöstormen
nouw.com/minasvarld
Fnulan,

När jag läste "Pestopizza" så tappade jag hela ditt inlägg och kunde inte koncentrera mig på något annat. ÅH vad gott. Mmmm blev ju jättesugen.

www.fnulan.se
minasvarld
minasvarld,
Den pizzan är vansinnigt god kan jag lova <3
nouw.com/minasvarld
wilderness,

Alltid mysigt att spendera tid med barnen och göra saker tillsammans, verkar som ni haft det bra

www.nouw.com/wilderness
minasvarld
minasvarld,
En underbar dag <3
nouw.com/minasvarld
Josefine,

åh vad mysigt! Har aldrig varit på mos men jag vill gärna dit en dag när de passar att resa upp till sthlm igen 😊

josefiness.com
minasvarld
minasvarld,
Det är härligt när allt är samlat på ett ställe så man slipper vara ute
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Vilken tur att ni hade en plan B & att den blev super bra! 😃 Låter super mysigt att gå & shoppa med din dotter. Kolla på kläder & andra saker, äta gott & ha vettiga & roliga samtal 😊. Inte heller någon stress utan bara gå & strosa.

Du & din dotter verkar ha en fin relation till varann 😊.

Ha det så bra!

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Ta dagen som den kommer och bara umgås är det bästa <3
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Jag hoppas att jag någon gång får äta en italiensk pizza det låter som det kan vara jättegott. Och kan tänka mig att det är det också. 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
Jag gillar ingen annan pizza. Den italienska är så god och blir inte lika flottig med mozarella osten. Får du möjlighet så testa <3
nouw.com/minasvarld
Jennysvardag
Jennysvardag,

Så bra eran dag blev även fast ni var tvungna att planera om dag. En dag med shopping är inte helt fel heller. Den där pizzan låter hur god som helst, kan tänka mig att ni hamnade i matkoma efter den

nouw.com/jennysvardag
minasvarld
minasvarld,
Det var verkligen en mysig dag <3
nouw.com/minasvarld