En extra dag

Tänk att få hela 24 timmar som man kan göra vad som helst med, ett helt dygn som egentligen inte skulle ha funnits. Vad skulle du göra då?

Det låter egentligen märkligt att säga att man får en hel dag som man egentligen inte skulle ha haft men det är sant, i alla fall var fjärde år. Jag har egentligen inte tänkt speciellt mycket på detta och ser det som en helt vanlig dag men egentligen borde man se just denna dag som en gåva. Att ta lite extra vara på denna dag kanske man borde göra för egentligen skulle det ha varit mars i dag.

Vad gör jag i dag?
Det värsta är att jag ser detta som vilken lördag som helst och till största delen sitter jag och skriver på mitt manus. Deadline väntar och jag måste hinna klart men det känns ändå ganska bra. Jag har kommit långt och närmar mig mitt mål.
Kanske borde jag ha gjort något helt annat i dag men nu sitter jag här och lika bra är väl det. Däremot tänker jag inte sitta här hela dagen för det finns något roligt jag tänker göra i kväll och som jag verkligen längtar efter.

Det har varit så mycket de senaste veckorna och det känns som att jag inte har haft tid för något annat än att skriva och försöka klara av mina studier och alla andra måsten men nu få det räcka. Nu ska jag roa mig och jag ska göra det med den bästa jag vet.

Lördag på stan
Äldsta dottern har spenderat några dagar hos mina föräldrar i Värmland men i dag kommer hon hem och då ska jag möta henne vid tåget. Gissa om jag har saknat henne?!
Efter det ska vi gå ut och äta och det var längesedan vi hängde bara vi två och det ska bli så kul. Hoppas kunna få en riktigt mysig middag där vi kan prata om allt och bara mysa. Det är verkligen det bästa som finns med större barn, att man kan umgås och göra roliga saker i hop. Kunna prata och äta en mysig middag helt utan krav.

Det kanske trots allt blir en speciell extra dag ändå, en dag där jag tar vara på den extra tid jag fått utan att kasta bort den helt och hållet. Men är det verkligen en extra dag eller ser det bara ut som det i kalendern?
Jag tycker att vi ser det som en alldeles speciell dag som vi fått, en dag där vi tar hand om varandra lite extra mycket och njuter av tillvaron. Det tänker i alla fall jag göra.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Lillan Kind ,
Ja det är frågan om det är en extra dag vi har fått, eller om det "bara" är en vanlig dag i mängden🤔 Jag som knappt har tänkt på att det är den 29:e idag!😆 Så härligt det låter att gå ut och äta med dottern! Du gör helt rätt i att se dagen som speciell och att ni rår om varandra extra mycket idag. Hoppas att ni får en riktigt mysig kväll!❤
varapavag.se
minasvarld
minasvarld,
Det blev en trevlig kväll och ett bra sätt att utnyttja den extra dagen <3
nouw.com/minasvarld
seagullcrying
seagullcrying,
Jag hade velat ha en extra söndag i veckan, en söndag där allt verkligen är stängt förutom då sjukhus etc. men affärer och sådant som vi egentligen borde kunna planera bättre för, de borde vara stängt. Tror livet hade varit bättre för alla 😊
nouw.com/seagullcrying
minasvarld
minasvarld,
Det låter helt underbart. En dag man bara kunde vara fri på <3
nouw.com/minasvarld
paamcakees
paamcakees,
Ja men jisses det är ju verkligen en extra dag vi fått. Inte ens tänkt så långt. Vad fantastiskt egentligen, att vi vart fjärde år får en hel extra dag på oss att rå om våra nära och kära!
nouw.com/paamcakees
minasvarld
minasvarld,
Bra att ta vara på en sådan dag även om den känns som vilken dag i livet som helst
nouw.com/minasvarld
mcsoderholtz
mcsoderholtz,
Underbart att kunna tänka att man fått en extra dag, helt rätt! Låter som en härligt spenderas dag 🥰
nouw.com/mcsoderholtz
minasvarld
minasvarld,
Det blev en bra dag <3
nouw.com/minasvarld