En fika vid havet

Ingen kunde vara gladare än jag just nu. Äntligen är det varmt och solen skiner. Jag kan inte få nog av att vara ute och jag vill vara överallt och göra utflykter. Det går inte och det vet vi alla och i går fick vi nöja oss med en fika vid havet.

Alla har längtat efter detta och vi alla behöver det. Solen stärker oss och gör oss gladare. Vi kan vara ute och njuta av den efterlängtade våren och jag var snabb att besöka en av de platser jag varit på många gånger förut. Sommar, vinter, vår och höst. Alla årstider är vackra på denna plats, men visst ska jag vara ärlig och säga att min favorit är och kommer alltid att vara sommaren.

En fika vid havet
Mamma och pappa är här på besök denna vecka och solen skiner. Vi passade på direkt att boka n utflykter för vi alla vill ut och göra något annat än att bara sitta inne hemma. Perfekt nu när det är bra väder att besöka en och annan strand. Höra havet slå mot stranden och känna vinden i håret. För min del var det en aningens kalla vindar och fikastunden blev inte speciellt lång, men den stunden den blev var det underbart.

Vi bryggde kaffe och packade väskan. Införskaffade fikabröd och drog till stranden. Vi tog den närmaste eftersom vi hade lite andra planer under kvällen och det finns inget att klaga på där. Årsta Havsbad fungerar vilken årstid som helst och ni som följer mig vet att jag varit där flera gånger redan i år. Visst är det bäst på sommaren när vindarna är ljumna, men havet är alltid havet och jag älskar det. Tänk att en kopp kaffe och ett wienerbröd kan smaka så gott bara för att det intas ute i det fria.

Hoppas på fler under veckan
Detta blev en alldeles speciell vecka på alla sätt och med alla denna sol njuter jag till fullo. I dag väntar ännu en utflykt och det gäller att passa på att njuta av varje stund solen visar sig. Man vet aldrig när det blir andra dagar då man inte alls vill vara ute och just denna vecka ska jag passa på att njuta lite extra. Nästa vecka börjar en ny tillvaro för mig och det kommer att bli fullt upp under en tid. Jag är väldigt taggad och jag kommer berätta mer om detta i morgon. Nu ska jag i stället vara i solen. Jag ska åka till havet. Rensa rabatterna, plantera blommor och känna av vårdoften rejält.

Ingen vet hur många trevliga stunder och utflykter det blir denna vecka, men jag lovar att dela med mig.
Vad är det bästa att göra en ledig dag när solen skiner enligt er?

Min lista skulle kunna göras lång, men detta är helt klart en av mina favoriter. En stund vid havet med dem man älskar!


Kram Mina


Gillar

Kommentarer