En kväll i juni

Tänk att bara få några timmar där man kan släppa allt och bara vara. Avhandla alla livets bekymmer och härligheter. Känna solen steka i ansiktet för att sedan åka hem med ett leende på läpparna.

Vi alla behöver få lyxa till det i bland. Bara få känna att man lever och släppa kraven. Prata om allt, äta god mat och dricka vin i en hamn. Kan det bli bättre än så? Alla dagar i livet är inte glädjefyllda men det gäller att ta vara på de dagarna som faktiskt får oss att le.

En helt vanlig vardag

Det gäller att förgylla vardagarna och det var precis vad jag och en vän gjorde. Inte för att jag som är ledig hela sommaren ser någon skillnad på vardag och helg just nu men ändå. Vi kom, vi sågs och vi hade väldigt trevligt. Vi åt rökt fisk i hamnen i Nynäshamn. Vi drack bubbel i solen och vi pratade. Är det något jag älskar med Sanna så är det att kunna prata om allt. Då menar jag ALLT. Problem, roligheter, pinsamheter och allt mellan himmel och jord. Vi kan skratta och vi kan gråta.

Tänk att en helt vanlig vardag kan bli så härlig. Att det kan bli en dag att bara komma bort från allt och bara få vara i från allt som får mig att tänka för mycket. Allt det där som präglat mitt liv det senaste året och som fått mig att vara med på en berg- och dalbana. En åktur som gjort mig svag. Men trots finns det saker som får mig att le. Just denna kväll kommer jag att minnas länge och jag är så tacksam över att ha en sån fin vän. Den bästa vännen man kan ha. Min "fru", min bästa vän och det bästa stödet man kan ha i livet. Alla borde ha en vän som du Sanna.

Ta vara på det bra
Den här kvällen ska jag minnas när jag har mina sämre dagar. För tänk att en helt vanlig vardag i juni kan vara så härlig. En helt vanlig dag där jag bara fick vara mig själv. Flera sådana kvällar i livet för att få må bra, det behöver vi alla. Med det får bilderna säga resten känner jag. Ta vara på de fina stunderna i livet för man vet aldrig när de kommer igen.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Låter som en helt fantastisk dag, och vad härligt att ha en sån bra vän <3 Kram
nouw.com/marietheresel
minasvarld
minasvarld,
Det var verkligen en kväll att minnas när de jobbiga dagarna kommer <3 Kram
nouw.com/minasvarld
MariasVardag
MariasVardag,
Vilken härlig dag 🙏🏼 Den skulle jag oxå behövt idag 😬♥️
nouw.com/mariasvardag
minasvarld
minasvarld,
Underbar <3 Hoppas att allt redde ut sig för dig fina du <3
nouw.com/minasvarld
MariasVardag
MariasVardag,
Vissa dagar är det mycket tankar om hur andra gör 🙈 dvs mitt ex när det gäller barnen
nouw.com/mariasvardag
minasvarld
minasvarld,
Ja, de kvällarna är tuffa <3 Kramar till dig
nouw.com/minasvarld
MariasVardag
MariasVardag,
Ingajohansson
Ingajohansson,
🥂 härligt
nouw.com/ingajohansson
minasvarld
minasvarld,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Åh vad ni är fina, det bara skiner glädje av er vilket jag älskar. Verkligen en helt fantastisk dag, såna är så uppskattade. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld