En kväll i Stockholm

Att bara kunna känna att man lever och andas fritt är så viktigt. Då gäller det att ta tillvara på de stunder man får att skratta och få finnas till. Precis det fick jag göra i går.

Det blir ingen lång semester för mig i år, utan det blir några strödagar jag kan plocka ut och sedan gäller det att ta tillvara på kvällarna. Jag har varit lite dålig på det känner jag, men igår fick jag en sådan där härlig kväll med dottern som man kan leva på ett tag.

En kväll i Stockholm
När jag fick ett samtal från dottern igår som undrade om hon kunde möta upp mig i city efter jobbet för att promenera blev jag mer än överlycklig. Efter en riktigt tuff tid, som kommer att pågå länge än, behövde jag verkligen bara få vara. Jag behövde få känna att jag kunde släppa allt och bara skratta. Känna att jag levde för en stund och prata med den personen som verkligen kan få mig att skratta även om jag gråter. Tänk vilken lycka att få ha en sådan dotter som bara kan vända en riktigt dålig dag.

Det blev en kväll i Stockholm. Vi började med att gå i affärer i city och det blev en del shopping för dottern i alla fall. Själv behövde jag inget och istället fick jag stå för fikat. Espresso House blev anhalten för fikat och vi kunde sitta ute och njuta av både sallad, gott kaffe och paj. Tänk att man kan hamna i sådan matkoma av att fika.

Efter fikat behöver man gå
Vi kände båda två att vi behövde röra på os efter fikat för att inte somna och det fick bli en härlig promenad genom Gamla stan. Vi kunde njuta av en fantastisk sommarkväll tillsammans med många härliga samtal som innehöll både allvar och en hel del trams. Precis vad vi båda behövde, att få skratta. Vi lockar verkligen fram det där tramset när vi umgås och det är så underbart att känna att man kan skratta.

En helt fantastisk kväll med någon man älskar är den bästa medicinen. För är det inte ändå så att det är personerna i livet som får en att må bra som gör livet värt att leva? De där underbara människorna som bara ger ovillkorlig kärlek. För min del är det min äldsta dotter. Vi har kommit varandra så nära de senaste åren och hon är min bästa vän, tänk vad lyckligt lottad jag är. Blir nog fler långa och fina turer i Stockholm under sommaren.


Kram Mina


Gillar

Kommentarer