En månad på nya jobbet

Tiden går fort när man har roligt sägs det. Kan inte riktigt fatta ett en månad har passerat sedan jag började nya jobbet och mycket har hänt under denna tid. Ett projekt är ett projekt, vilket också visar sig för att vad som helst kan hända.

Det blev ett snabbt beslut och sedan var det bara att börja det nya jobbet. Jag hade ingen aning om vad som väntade och vi drogs snabbt in i det nya. Det har gått upp och det har gåt ner, precis som det gör i allting. Det har varit skönt att komma igång, men samtidigt finns det en del av mig som alltid längtar hem.

En månad på nya jobbet
Allt fick så fort och vips så satt jag där med två uppgifter kvar i skolan och igång med det nya jobbet. Jag hade egentligen inga förväntningar på jobbet och jag visste väldigt lite om vad som väntade. Det bästa var att jag fick komma ut och göra något annat än att vara hemma och även om det har varit tufft stundtals har det fungerat.
Det projekt jag jobbar på är en app som i och för sig funnits ett tag. Vi jobbar med annonser, extrajobb och studenter. Mer än så tänkte jag inte gå in på här. Det är alltid svårt i början och vi har sökt strategier och vägar för att nå ut så mycket som möjligt. Det är lite trögt vissa dagar, men vi tror på detta och det blir som det blir.

Det bästa för mig är att vara tillbaka i city igen. Resvägen gör mig ingenting och jag tror att jag mår bra av att åka dit varje dag. Helt ärligt kanske jag hellre hade varit hemma ett tag till och jag känner att jag kanske hade behövt lite semester. Nu är det som det är och det kan jag inte ändra på nu. Jag har lovat att jobba hela sommaren och jag hoppas att vi kommer igång rejält med allt och att det blir en riktigt rolig sommar på jobbet. En månad har däremot gått fort och det händer saker varje dag, håller bara tummarna för att det rör på sig lite till.

Kan bli lite extra jobbigt framöver
Det som kan bli lite jobbigt för mig framöver är att barnen är hemma och jag hade hellre varit hemma med dem. Hur mycket man än trivs på ett jobb och hur mycket man än varit hemma tidigare, då längtar man ändå hem. Borta bra, men hemma bäst. Det är ingen lögn direkt.

Visst kan det blir lite extra tufft, men det ska nog gå bra det också. Det måste gå bra.
E månad har passerat sedan jag började med det nya och det känns lite spännande att se vart det hela tar vägen. Om en månad kanske det har hänt massor, men det får vi se då. Så länge krigar vi på och hoppas att så många som möjligt inser hur bra det kan bli.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer