En månad på nya jobbet

Tiden går fort när man har roligt sägs det. Kan inte riktigt fatta ett en månad har passerat sedan jag började nya jobbet och mycket har hänt under denna tid. Ett projekt är ett projekt, vilket också visar sig för att vad som helst kan hända.

Det blev ett snabbt beslut och sedan var det bara att börja det nya jobbet. Jag hade ingen aning om vad som väntade och vi drogs snabbt in i det nya. Det har gått upp och det har gåt ner, precis som det gör i allting. Det har varit skönt att komma igång, men samtidigt finns det en del av mig som alltid längtar hem.

En månad på nya jobbet
Allt fick så fort och vips så satt jag där med två uppgifter kvar i skolan och igång med det nya jobbet. Jag hade egentligen inga förväntningar på jobbet och jag visste väldigt lite om vad som väntade. Det bästa var att jag fick komma ut och göra något annat än att vara hemma och även om det har varit tufft stundtals har det fungerat.
Det projekt jag jobbar på är en app som i och för sig funnits ett tag. Vi jobbar med annonser, extrajobb och studenter. Mer än så tänkte jag inte gå in på här. Det är alltid svårt i början och vi har sökt strategier och vägar för att nå ut så mycket som möjligt. Det är lite trögt vissa dagar, men vi tror på detta och det blir som det blir.

Det bästa för mig är att vara tillbaka i city igen. Resvägen gör mig ingenting och jag tror att jag mår bra av att åka dit varje dag. Helt ärligt kanske jag hellre hade varit hemma ett tag till och jag känner att jag kanske hade behövt lite semester. Nu är det som det är och det kan jag inte ändra på nu. Jag har lovat att jobba hela sommaren och jag hoppas att vi kommer igång rejält med allt och att det blir en riktigt rolig sommar på jobbet. En månad har däremot gått fort och det händer saker varje dag, håller bara tummarna för att det rör på sig lite till.

Kan bli lite extra jobbigt framöver
Det som kan bli lite jobbigt för mig framöver är att barnen är hemma och jag hade hellre varit hemma med dem. Hur mycket man än trivs på ett jobb och hur mycket man än varit hemma tidigare, då längtar man ändå hem. Borta bra, men hemma bäst. Det är ingen lögn direkt.

Visst kan det blir lite extra tufft, men det ska nog gå bra det också. Det måste gå bra.
E månad har passerat sedan jag började med det nya och det känns lite spännande att se vart det hela tar vägen. Om en månad kanske det har hänt massor, men det får vi se då. Så länge krigar vi på och hoppas att så många som möjligt inser hur bra det kan bli.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Marlene,

Blir man inkastad in någt nytt kan det ta lite tid att landa. Det blir nog jättebra!

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Det känns bra, även om det är lite oklart ibland 😊
nouw.com/minasvarld

Låter helt klart spännande även fast det låter som du har fullt upp. Förstår att du saknar barnen om du ska jobba hela sommaren. Kämpa på brukar löna sig tillslut.

www.nouw.com/yasminegill
minasvarld
minasvarld,
ja, det är verkligen fullt upp. Hoppas allt slit lönar sig <3
nouw.com/minasvarld

Förstår precis, det där med att känna att man hellre vill vara hemma. Klart du vill vara med dina barn istället för jobbet.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, de är och kommer alltid vara det viktigaste <3
nouw.com/minasvarld

Kul att det går bra på jobbet och du trivs, få flyter det på. Blir ju ett spännande projekt framöver

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, det ska bli kul att se vart det leder <3
nouw.com/minasvarld
Fnulan,

Vad spännande med ditt nya jobb! Jag bir ju så nyfiken och vill veta. Jag förstår att det är trist med barnen hemma men du ska se att ni kommer att få många fina kvällar tillsammans i sommar.

www.fnulan.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, det händer nya saker hela tiden och snart kan vi börja hjälpa kunderna ordentligt att rekrytera 😊 Hoppas på de fina kvällarna framöver <3
nouw.com/minasvarld
Madde ,

En månad redan. Tyckte det var igår du berättade om det. Iof har hela det här året sprungit iväg och har ingen aning om vad man gjort.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Ja, oj vad fort det går. Redan sommar och snart har halva året gått.
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Oj har du jobbat en månad reda så fort det går. Samt man är ju anpassningsbar och absolut förstår du saknar, men ni får njuta av de stunderna ni kan göra något och tiden är då liksom

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, då måste man ta vara på de stunderna man får <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

OJ vad fort tiden går! Kändes som du nyss skrev att du började jobba där. Förstår att det kan bli lite jobbigt att åka till jobbet hela sommaren när barnen är hemma ❤️

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, det kommer att bli det svåraste <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Härligt att det redan gått en månad på det nya jobbet. Förstår dig i att du hade hellre varit hemma med barnen. Jag håller med i att borta bra men hemma bäst. För mig kan jag dock känna att jag måste åka iväg till stan ibland då jag jobbar hemifrån och annars känns det så ensamt.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Jag har pluggat hemma i tre år och det är väldigt skönt att komma bort hemifrån, men just på sommaren är det svårt
nouw.com/minasvarld
Kamillas ,

Förstår dina delade känslor mellan jobb och barn. Det blir säkert bra när du kommer in k allt mera. Härligt att hänga i stan också

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Ja, bonusen är verkligen att jag får jobba i stan igen 😊
nouw.com/minasvarld