En oglamorös helg

När alla måsten bara finns där och måste tas om hand då är det bara att ta tag i dem. Ena dagen ställde till det, men den andra gav en skön sommarkänsla och antagligen träningsvärk.

Oavsett om det är helg eller vardag så finns det saker att göra. Vissa måsten är roligare än andra och även om helgen var oglamorös på alla vis så blev den riktigt bra.

En oglamorös helg
Hade många planer för helgen och det blev som det blev. När jag vaknade på lördagen och det regnade sprack lördagsplanen att vara ute och fixa. Då fick det bli fix inne i stället, fanns mycket även där som jag inte hunnit de senaste veckorna. Lördagen gick av bara farten och blev precis så oglamorös den bara kunde. Släpande på en massa gammal bråte till soprum och inga direkt Instagram bilder att dela. Smutsiga händer och svetten rann för att vara exakt.

Söndagen blev precis lika oglamorös som lördagen, förutom det fantastiska vädret.
Till en början var det lite kallt i skuggan, men när väl solen kom förbi husknuten då var det ljuvligt. Kan säga att söndagen blev smutsig den också. Efter allt rensande i rabatterna, en och annan vända till komposthögen i skogen och sedan lite gräsklippning på det. Hann till och med att vara delaktig i fälgmålning på en bil innan dagen var över och jag äntligen fick duscha. En perfekt oglamorös helg om du frågar mig.

Balsam för själen
Jag må ha en lite trädgård och det finns massor att göra där, men det är som balsam för själen att påta runt där. Ingen stress och inget ansträngande för hjärnan. Det har aldrig varit jag som skött det där innan, men jag måste säga att jag uppskattade det. Nu skulle jag aldrig ha tid med en jättestor tomt att sköta, men min lilla plätt duger gott och väl. Får nog spendera en del tid där i sommar tror jag och fixa i ordning. Det är mycket som inte fixats där på länge kan jag säga.

Jag fullkomligt njöt av min oglamorösa helg. Med smuts under naglarna, färg på kläderna och svetten lackande i pannan. Kanske fick lite solbrända kinder på köpet också, men vilken helg det blev. Inget fin att visa upp och inga sköna bilder på vin i solen, men med barnen runt omkring mig i min lilla oas så kunde det inte bli bättre. Avslutade söndagen med potatisgratäng och oxfilé, vilket man absolut inte kan klaga på. Får bli lite mer glamour nästa helg eller något sådant.

Nu kickar vi i gång denna vecka med mera sol.

Kram Mina


Gillar