En paus i från skrivandet

Det har nu gått ett tag sedan manuset blev klart. Tankarna var många och planerna likaså men vad hände sedan?

Att känna sig helt urlakad och inte orka någonting mer var ingen rolig känsla efter att ha avslutat manuset. När jag sedan fick bedömningen kunde jag skratta igen men efter det har det inte hänt mycket.

Planen var att redigera
Jag hade gjort upp en tydlig plan för sommaren. Tiden skulle finnas och jag skulle redigera mitt manus för att slutligen bli klar med det. Sedan jag gjorde upp den planen har det inte hänt någonting. Manuset ligger helt oöppnat och jag saknar energin att ens öppna dokumentet. Till en början tänkte jag ge det två veckor men när de två veckorna passerat orkade jag inte. Jag är helt enkelt inte redo. I stället har det blivit en paus i från allt vad skrivande heter och jag tror att det varit nyttigt för mig. Kanske kan jag börja längta efter det igen.

Att kämpa med något så mycket som jag fick göra tog på krafterna och även om jag så klart inte tänker ge upp så behöver jag vila. Sommaren är lång och jag håller tummarna för att skrivenergin återkommer. Jag ska nämligen bli klar med detta under sommaren för jag vill så gärna få skicka in detta manus för att se hur långt det kan gå. Så länge roar jag mig med annan litteratur och läser i stället.

Varför inte njuta lite av sommaren också när den nu ändå är här. Om någon veck kanske jag känner mig lite sugen på att faktiskt läsa det jag skrivit och då kanke redigeringshjärnan kickar i gång ordentligt. Håller tummarna för det i alla fall. Tills dess lutar jag mig tillbaka med en av alla de olästa böckerna jag har i bokhyllan och njuter av havsbad och solsken.


Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Hoppas att din skriv energi kommer tbks. Mysigt. Vad läser du för bok?
nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Just nu läser väggen feelgood för att bara slappna av.
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,
fridachristinas
fridachristinas,
Så imponerande att du kommit så långt på vägen! Fullt förståeligt att du behöver en paus. Vila ordentligt och ta hand om dig!
nouw.com/fridachristinas
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld