En tur till havet

Känns som att jag gör allt och ingenting just nu, men mestadels känns det som att jag sitter hemma och ugglar. Visst får jag mycket gjort, men just nu skulle jag bara vilja göra något riktigt roligt där jag får skratta massor.

Mitt emellan två årstider och det känns mest som att man bara vill ha varmt och vara ute. Sitta på uteserveringar, göra mysiga utflykter i skärgården, sitta ute och läsa och bara njuta.

En tur till havet
Tycker att vintern kan hålla sig borta nu och ge oss vår på riktigt. Jag behöver verkligen det. Göra i ordning på balkongen, dricka första bubblet ute och bara känna att det är vår på riktigt. Svettas i vinterjackan och kanske ta en befriande löptur i skogen. Som jag längtar efter allt detta och lite till så klart. Det är något visst med våren och friheten. Det finns massor med saker att göra och det gäller att ta de tillfällen man får.

Solen har ändå visat sig de senaste dagarna. Känner mest bara att jag sitter hemma just nu och även om jag är produktiv och får undan saker så är jag uttråkad. Nu mer än någonsin behöver jag skratta och det känns som att allt jag planerar blir inställt. Det är inte roligt alls och jag känner att det kryper i hela kroppen. Tur då att man kan ta en tur till havet. Havet är mitt andningshål och även om det blåste och inte var varmt skapade det en skön känsla. En känsla av hopp.

Mycket att se fram emot
Våren är ändå den årstid som innebär mest förväntningar. Längtan efter att göra saker och att vara ute. Göra utflykter, träffa människor och bara känna energin komma tillbaka. regn och rusk är jag klar med känner jag och nu vill jag ha mycket att se fram emot. Än så länge tar jag en dag i taget och det finns mycket att ta tag i, men en lite tur till Nynäshamn och havet gav mig mersmak. Att dessutom få ta en middag med dottern och prata en stund var välbehövligt i den stunden.

Hemmets väggar ramlar in känns det som i bland och då är det viktigt att komma ut och göra något. Just nu behöver jag göra något riktigt roligt som får mig att skratta. Ni vet så där galet mycket skratt så man knappt kan andas. Det är precis vad jag behöver just nu. Tur då att man kan rymma iväg en sväng till havet och bara andas in ny luft. Därför ska det bli skönt att få ett luftombyte i helgen. Hoppas på sol och mycket utevistelse. Tid med nära och kära och lite skratt.

Kram Mina


Gillar