En vecka går fort

Veckorna passerar i en rasande fart och även denna vecka som vi så länge längtat efter tog slut den också. Nu väntar hemresa och fortsatta aktiviteter på jullovet.

Dags igen att packa väskan för att åka hem och vi lämnar en fin vecka bakom oss, trots att det inte riktigt blev som vi hade tänkt oss. Sjukdomar, trötthet och ändring av en massa planer men trots allt blev det lugnt och skönt, precis som vi behövde. Men nu väntar en resa hem och fortsatt njutande av jullov.

Ni vet hur det är när man väl har kommit fram till hemresan. Hur bra man än har det och mysigt det än är så är det alltid skönt att få komma hem till sitt och den känslan ska man vara glad över. Att trivas i sitt eget hem är ingen självklarhet och det finns dagar då jag mer än gärna hade velat flytta och byta miljö, byta allt och börja om men mitt hem är trots allt mitt hem. Det bästa av allt är nog sin egen säng, den känslan när man kommer hem och får sova i sin egen säng slår det mesta och just det längtar jag lite efter just nu.

Men först en trettio mils bilresa, in med packningen och sedan det tråkigaste av allt, att packa upp. Sedan ska jag i väg till Jysk där jag lagt undan en spegel som det är rejäl rea på men sedan hem. Hem, hem, hem...
Vi har haft det riktigt bra under vår resa till Värmland och vi fick till slut till en träff med släkten och jag fick träffa min mormor som är 94 år, vilket kändes väldigt viktigt. Även om julen inte blev som vi hade tänkt oss så blev den riktigt
bra i alla fall. Det sköna är att det är en bit kvar av jullovet när vi kommer hem och vi har flera roliga saker att göra så det finns mycket att se fram emot.

Det börjar även bli dags att blicka bakåt för att se hur 2019 varit och jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra detta i år då det känns som att det har hänt så mycket och att bloggen rejält vaknat till liv men det återstår att se.
Det kommer i alla fall, precis som vanligt, ett inlägg med årets bästa bilder men även en sammanfattning av året. Om det blir ett eller flera inlägg återstår att se när jag hunnit summera detta händelserika år.

Tills dess önskar jag er en riktigt trevlig helg.

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Hoppas hemresan gick bra. Viktigt att träffa sina gamla släktingar. Instämmer med borta bra hemma allra bäst
kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Ja, tiden med de gamla är väldigt värdefull
nouw.com/minasvarld
aworkinprogress
aworkinprogress,
Låter som att resan varit riktigt bra 😊 visst är det en underbar känlsa att komma hem även om man haft det bra iväg, håller verklgien med 😊 <3
nouw.com/aworkinprogress
minasvarld
minasvarld,
Det blev en riktigt bra resa <3
nouw.com/minasvarld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229