Ett år på jobbet

Tänk vad lite jag visste när jag klev in där genom dörren för ett år sedan. Fylld av förväntningar och det har varit många turer sedan dess kan man säga.

Allt började med att jag fick ett jobb jag inte ens sökt och ett år senare sitter jag här och funderar på vad som hände.

Ett år på jobbet
I dag har jag varit ett år på mitt jobb och det firar jag med att inviga det största uppdraget vi någonsin haft. Starten på en ny resa och ingen vet var detta kommer att sluta. Allt startade med ett jobb jag inte sökt. Ett tillfälligt jobb jag hoppade på under sommaren och som tagit mig ända hit. Det blev till en början En spännande vecka som väntar och grundtanken var något helt annat än där vi står i dag.

I dag har jag två roller i två olika företag, däremot i samma koncern. Jag har fått vara med och bygga upp det ena från grunden och från och med nu kan vad som helst hända. Vi har kommit långt och står just nu inför vår största prövning. Klarar vi detta kan vi klara vad som helst känns det som. Just i dag, av alla dagar, firar jag ett års dagen med att vara med på ett möte om vårt stora uppdrag. Det blir ett bra sätta att fira och när vi klarat av detta då ska jag vila.

Får se hur många år det blir
Det har hänt mycket detta år och vem vet vad som händer härnäst. Vi har kommit långt senaste tiden med företaget. Det är med stolthet jag känner att jag varit en del av den nystart företaget gjorde för ett år sedan. Då var vi fyra stycken som började och i dag är jag ensam. Just nu hade jag behövt dem allihop, men jag ska klara detta. Har fått en enorm stöttning och förståelse under detta jobbiga år. Privat har det varit tufft och jag blir nästan rörd av att människor bryr sig som de gör.

Hur många år det blir här, det har jag ingen aning om. Just nu är NU och det ska bli kul att se var denna resa tar mig. Utvecklingen har varit stor och jag har lärt mig massor. Kanske inte vad jag hade tänkt mig att jobba med när jag tog examen förra året, men just nu gör jag detta. Skål för ett år på DNA!
Mycket kan hända på ett år.

Kram Mina


Gillar