Ett försök att hitta skaparglädjen

Gjorde ett försök i våras att komma igång med fotograferingen igen genom att utmana mig själv, men det gick inget vidare. Trots allt är det i skapande jag mår som bäst och fotograferandet känns som det mest blivit ett dokumenterande sista tiden. Visst blir det en hel del bilder, men kreativiteten saknas en aning.

Tänkte därför när jag såg poolen där hemma att det finns en hel del häftiga bilder att försöka ta med hjälp av vatten och ett durkslag, stort som smått. Det gav mersmak kan jag lova

Ett försök att hitta skaparglädjen
Det blev en rolig stund där i poolen med dottern som assistent. Hon fyllde durkslaget och drog upp det ett flertal gånger från kanten innan hon konstaterade att det var bättre att hoppa i för hon skulle bli blöt ändå. Resultaten blev olika och varje bild blev en överraskning. Jag såg en rad olika saker jag hade kunnat göra annorlunda och även en del saker som jag ändå blev nöjd med.

Tänk att vatten en het sommardag kan likna ett isslott. Istappar som ser hårda ut, men ändå är det bara rinnande vatten. Måste definitivt blev fler sådana här fotograferingar innan sommaren är över. Tänka att skaparglädjen ändå väcktes och jag hoppas den är här för att stanna.

Vad tycker ni det ser ut som?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer