Ett steg i taget

Vi kan endast ta ett steg i taget när vi går. Små steg för att komma vidare och ibland långa kliv för snabbare komma i från någonting jobbigt. Vi kan inte påverka det som varit, men framtiden kan vi försöka göra så bra som möjligt.

När stressen och pressen blir för stor då är det svårt att vara kreativ och skapa något. Huvudet hänger inte riktigt med och man vill bara försvinna från allt för att orka med. Så har mina senaste två veckor varit och det gäller bara att gilla läget för att försöka lösa saker till det bästa.

Ett steg i taget
Jag vill tro att en dag kommer det hända något riktigt stort som kommer att ta mig med storm. Det kommer att få mig att inse att det finns något stort som väntar även mig och mina närmaste. Det är svårt att tänka så när den ena efter den andra krisen kommer och man hellre bara vill ge upp. Som tur är går den känslan över och denna vecka känns som ett virrvarr, men ändå har det funnits saker som är ett bra steg i taget.

Den största styrkan jag har i livet och det allra bästa är att jag har barnen vid min sida. Det är tufft att uppfostra barn, men man gör det ändå. Visst har jag inget val, men jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. För dem kommer jag alltid att finnas och jag tänker inte överge dem någonsin. Fattar inte hur jag skulle klara mig utan dem. Tillsammans tar vi ett steg i taget och håller tummarna för att det blir bättre. Hur mycket man än skulle vilja vända blad och bara lägga allt jobbigt bakom sig så vet vi alla att det inte är så enkelt.

Valborg hemmavid
Efter en utmattande vecka tar jag ett djupt andetag och avslutar april med att bara vara hemmavid. Precis vad jag just nu behöver och att bara få ha mina tjejer omkring mig. Veckan har skapat många tankar hos mig och gett mig en hel del svar, svar som jag förvisso kunnat vara utan. Jag skrattar åt det och inser att vissa saker aldrig kommer att förändras eller rättare sagt, vissa personer aldrig kommer förändras. Märkligt det där att somliga enbart tänker på sig själva och enbart gör saker för sin egen vinnings skull.
Det är så tydligt och även om det inte gynnar mig alls så visar det bara personers rätta jag.

Sol i dag och Valborg hemmavid. Skönt att inte ha planerat något och vi fortsätter ta ett steg i taget till det vi hoppas på kommer bli något stort i livet. Det bästa har inte hänt ännu och jag väntar med spänning på att få se vad livet har att ge för bra.

Trevlig valborg!


Kram Mina


Gillar