Examensfirande i Karlstad

Egentligen var det ett tag sedan och med många turer så blev det till slut av. Det blev utlämning av glasäpple och sedan firade vi med en bit mat.

Vi gjorde en heldag av det och det som jag först inte tänkte vara med på blev riktigt bra till slut. Nu känns det som att det är på riktigt även om jag inte kände en enda kotte där.

Examensfirande i Karlstad
Det var längesedan min examen var klar, närmare bestämt i juni. Däremot har ingen examensceremoni ägt rum och nu i helgen var det dags. Till en början tänkte jag strunta i det för vad spelar det för roll om jag gå på ceremonin eller inte?!
Efter mycket om och men samt händelser innan som gjorde att jag ville strunta i allt kom vi i alla fall iväg. Det blev en heldag i Karlstad till att börja med. Shopping, fika och sedan en välfylld aula.

En välordnad ceremoni med utdelning av glasäpplen till alla oss som hade tagit vår kandidatexamen. Det blev tal och en del musik. Hyfsat långdraget och stelt, precis som det ska vara. Däremot var jag glad efteråt att jag faktiskt hade åkt dit. Det kändes som att jag fick min examen på riktigt och jag var glad att få ha med mig mina nära och kära, även om en saknades. När det efterföljande fikat nalkades lämnade vi universitetet. Det var lite för mycket folk för min del och efter allt var jag bara trött. Vi avslutade dagen med en middag i Kristinehamn där jag serverades världens största plankstek.

För att avsluta det hela så är jag glad att jag åkte dit. Nu har jag fått fira min examen och kanske känns det nu mer på riktigt. Kan säga att när man väl klarat av något stort är det lätt att man bara låter det försvinna in i allt annat. Jag tycker man ska fira det och det har jag egentligen aldrig gjort. Tack Karlstads universitet för de här åren. Tänk vad mycket jag lärt mig och tänk att jag trots allt klarade det till slut. Vem hade kunnat tro det!

Kram Mina


Gillar