Fartfylld helg i Värmland

Det blev en liten semestertripp till Värmland i helgen och den gick med en väldans fart. Den innehöll allt annat än sol och bad, men vilken rolig helg det blev. En helg med mersmak.

Ingen semester för mig denna sommar och då gäller det att ta vara på de få dagar man har ledigt och göra något roligt. Jag har inte varit i Värmland på flera månader och det var läge för en långhelg där tillsammans med familjen.

Fartfylld helg i Värmland
När man inte har så lång tid på sig gäller det att hänga i. Jag och barnen åkte till mina föräldrar i Nykroppa på torsdagen och vi hann med mycket under de få dagarna vi var där. Framför allt hann vi umgås med mina föräldrar, jag träffade en barndomsvän jag inte sett på ett år och vi hann med att träffa min bror och hans familj. De få dagarna vi var där innebar en hel del socialt umgänge och det är så skönt att kunna ses igen.

Det känns som att det var full fart från att vi kom dit tills vi åkte hem, men så kul vi haft. Speciellt fredagen blev en riktigt fartfylld dag då vi känna oss riktigt levande för en stund. Vi åkte till Kristinehamn där vi hoppade ner i varsin Gokart och körde som om vi var jagade allihop. Tror inte jag har känt mig lika levande som jag gjorde då på flera år. Det blev gasen i botten och gnissel i kurvorna och jag kan säga att armarna värkte rejält efteråt efter alla snäva kurvor som vi behövde parera. Det gav mersmak och nu vet jag precis vad jag och barnen ska göra för att känna oss riktigt levande och få oss ett gott skratt.

Kräftskiva och bubbel
Efter en rejäl urladdning på gokartbanan åt vi lunch i Karlstad innan vi återvände till min barndoms by igen. Där blev det en stunds vila och därefter kräft- och räkskiva. Fullspäckade dagar med fart, bubbel och social umgänge. Så kan jag sammanfatta vår helg i Värmland. Det var så oerhört skönt att komma bort hemifrån och byta miljö. Nyttigt att göra något annat och få ny energi. redan när vi kom in genom dörren hemma var vi ivriga att ta tag i allt det vi pratat om i helgen och det kommer att bli både målning och storstädning. Tänk vad en helg bort kan göra.

Nu väntar en ny vecka där jag började med en sömnlös natt och en riktigt seg dag på jobbet. Denna veck börjar vi så smått med träningar och att börja ta tag i allt vi inte gjort tidigare. Det känns bra det här känner jag och snart måste vi boka in en tur på gokartbanan igen.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer