Februari gav mig hopp

Under februari hände saker jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Saker som har förändrat mitt liv och skapat en ny tillvaro. En stor månad på många vis.

Om januari var långsam var februari raka motsatsen. Den bara passerade förbi och till en början kändes det som att ingenting och ALLT hände. Kanske är inte januari min månad, men februari gav mig hopp.

Februari gav mig hopp
Kanske beror det på att jag vet att en ljusare tid väntar eller så är det att beslut som togs under februari har förändrat min framtid. Jag sa som det var och nu kan jag ta klivet vidare. Ibland blir det inte alls som man tänkt sig, men det behöver inte betyda att det blir dåligt för det. Det kan vara tufft att skiljas åt och det tar tid, men till slut måste man lägga det bakom sig. För mig är det svårt när det har förändrat mig som människa och det kommer ta långt tid för mig att våga ta för mig igen. Vem är jag egentligen? En sak är i alla fall säker och det är att jag börjat en ny väg i livet och den tänker jag ta vara på.

Det borde vara min tur nu och jag har ett hopp om att det ska bli bra även för mig. Februari gav mig vinkvällar och besök på Tiki Room. Socialt umgänge som man saknat så länge och jag har lärt mig mycket. Vi har renoverat hemma och det blev både målning och första användningen av slagborren. Tänka att vi klarade det också. Det gav mig hopp om att jag kan och det stärkte mig enormt mycket. Vilka rum det blev och så nöjda de är. Under februari mådde jag bättre än på långe och den bana tänker jag gå vidare på. Jag vill känna att jag lever och det är min tid nu.

Mot ljusare tider
Jag känner att våren är på gång och det blir bara ljusare och ljusare. Solen skiner och det stärker. Det är en bit kvar innan jag vilar klart och hittat mig själv igen, men jag ska göra det. Skrivandet har kommit igång på riktigt och redigerandet fortlöper. Det gör mig riktigt glad och för varje ord jag skriver känner jag att det är så vansinnigt roligt. Nu lyfter jag blicken och lägger den månaden detta år bakom mig som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Man tror att vissa saker är för evigt, men när man står med sanningen framför sig finns ingen annan väg att gå än att släppa det man en gång trott på.

Nu väntar ljusare tider på alla sätt och vis. Jag hoppas på en del roligheter. Vi har en blivande tolvåring i familjen som vi ska fira i mars och vem vet vad som kan hända mer. Livet är i allra högsta grad närvarande och jag är beredd. Tack februari för allt du gav mig!
Det var stora lärdomar och gav mig hopp. Hopp om livet. Hopp om mig själv och en väldig lust att få leva,. Det har jag inte gjort på långe. Barnen gör mig stark och med dem vid min sida klarar jag allt. Vi är det bästa teamet man kan tänka sig och ingenting kan rubba oss. Jag ska skratta och jag ska leva. Jag vill utmanas till roliga saker och jag vill ha roligt. Det ska jag även ha och jag sitter i förarstolen. Välkomnar mars med öppna armar och hoppas det blir en rolig tid i livet.

Kram Mina


Gillar