Firande av 11 åring

Födelsedagar kommer och födelsedagar går. En dag om året som är lite mer speciell än andra. I dessa tider blir det inte många kalas och då gäller det att fira så gott det går, det gjorde vi i går.

Olivia fyllde elva år i går och det skulle vi fira så klart. Det blev kanske inget pompa och ståt, men när kvällen kom somnade hon med ett leende på läpparna. Tänk vad lite tid med familjen kan göra för att man ska bli lycklig.

Firande av 11 åring
Vi började dagen med traditionsenlig frukost på sängen. Amerikanska pannkakor stod, enligt önskemål, på menyn och det var en nöjd tjej som gick till skolan. På kvällen hade vi planerat lite andra aktiviteter som vi väntade på. Eftersom det var en helt vanlig vardag fick det bli något i närheten. Vi anlände till en tom bowlinghall och det var med blandade känslor. Kändes lite ödsligt till en början, men det var trots allt ganska skönt. Bara vi i familjen och det gjorde att vi kunde både sitta tillsammans och inte tänka på andra i vår närhet.

Det blev några serier bowling med blandade resultat innan vi bytte skor och gick för att äta. Det blev hamburgare för hela slanten och vi var så mätta när vi lämnade restaurangen så efterrätten uteblev. I stället blev det en tur på affären där vi köpte jordgubbar och glasstårta som vi senare åt hemma. Det blev en riktigt mysig kväll tillsammans och födelsedagsbarnet var så klart nöjdast. Vem blir inte det när man är elva år och får fidget toys i present?

Märklig känsla
Då har vi firat vår yngsta och jag kan inte fatta att hon redan blivit elva år. Känns som att hon föddes precis och förgyllde vårt liv. Visst gör hon det fortfarande, men det är en märklig känsla att hon blivit så stor redan. Min lilla busunge vars skratt smittar och kan göra vilken usel dag som helst bättre.

Nu dröjer det ända till i sommar innan nästa barn fyller år och då kommer det att kännas ännu märkligare. Då ska bi nämligen fira en sjuttonåring. Hjälp! Vart tog den tiden vägen?

Hur som helst fick vi en fin kväll tillsammans och jag är glad att vi kunde göra någonting annat än att bara vara hemma. Födelsedagsbarnet var glad och vi andra hade en riktigt mysig kväll tillsammans. Kan lova att vi alla hamnade i matkoma efter både mat och efterrätt, men så gott det var.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Den frågan ställer sig många mammor💕 Grattis 😽

nouw.com/ingajohansson
minasvarld
minasvarld,
Madde ,

Grattis till tjejen. Vilken mysig dag ni fick till ändå. Bowling är ju alltid uppskattat, och bästa är att alla kan spela på sina egna villkor

www.nouw/com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Ja, det blev en riktigt mysig kväll <3
nouw.com/minasvarld
Fröken Rödlök,

Vilken lyx att ha bowlinghallen för sig själv när man fyller 11 år! Att bowla är ju såå roligt.. Så händer att vi gör med, vi hoppas dessert på restaurang och så köper vi fika eller någonting från affären eller från något fik eller nåt och äter hemma.. när man inte är lika mätt längre. Billigare dessutom =)

www.frokenrodlok.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, det kändes verkligen lyxigt <3
nouw.com/minasvarld
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Grattis till tjejen 🎂 vilken mysig dag ni fick ändå 😊 bowling är ju kul

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,

Pannkakor, Bowling, hamburgare, tårta och presenter...vad ksn hå fel? Härligt firande av tjejen. Visst rusar det iväg och msn har svårt att hänga med. Msn själv har stannat i åldern. Snart blir min lilla tjej 28 år och jag har svårt att förstå hur fort det gått.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Jag har helt klart stannat i åldern. Trivs bra i den jag är just nu så varför rusa iväg 😉
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Skulle jag få spela bowling och få frukost på sängen när jag fyllde år hade jag med varit hur nöjd som helst. Fast jag är nog en person som uppskattar det lilla. Men vilken härlig dag 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
Det blev riktigt bra och det viktiga var att hon blev nöjd <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Vilket roligt firande! Förstår att hon somnade med ett leende på läpparna. Jag längtar tills vi kan hitta på sådana aktiviteter med barnen

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Det är roligt när man kan hitta på saker <3
nouw.com/minasvarld
Fnulan,

Men vad är det som händer med våra barn? Varför växer dom??? Vilken fin dag ni fixade till er goa 11 åring <3

www.fnulan.se
minasvarld
minasvarld,
Det blev en riktigt bra dag <3
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,

Det låter som en jättemysig dag! Och vad är det här med fidgets igen? Tioåringen har en hel låda och de byter och håller på. Det är väl TikTok-relaterat gissar jag...

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Själv fattar jag ingenting av dessa fidget toys. Det är stressbollar och alla möjliga olika ärtor och trycksaker 😉 För mig är det stressbollar. Är våra barn så stressade? 😉
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Oh härligt att ha bowlingen för er själva, det var länge sedan jag spelade bowling och många som fyller nu just denna veckan, så även jag. Grattis till dottern

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld