Firande av 11 åring

Födelsedagar kommer och födelsedagar går. En dag om året som är lite mer speciell än andra. I dessa tider blir det inte många kalas och då gäller det att fira så gott det går, det gjorde vi i går.

Olivia fyllde elva år i går och det skulle vi fira så klart. Det blev kanske inget pompa och ståt, men när kvällen kom somnade hon med ett leende på läpparna. Tänk vad lite tid med familjen kan göra för att man ska bli lycklig.

Firande av 11 åring
Vi började dagen med traditionsenlig frukost på sängen. Amerikanska pannkakor stod, enligt önskemål, på menyn och det var en nöjd tjej som gick till skolan. På kvällen hade vi planerat lite andra aktiviteter som vi väntade på. Eftersom det var en helt vanlig vardag fick det bli något i närheten. Vi anlände till en tom bowlinghall och det var med blandade känslor. Kändes lite ödsligt till en början, men det var trots allt ganska skönt. Bara vi i familjen och det gjorde att vi kunde både sitta tillsammans och inte tänka på andra i vår närhet.

Det blev några serier bowling med blandade resultat innan vi bytte skor och gick för att äta. Det blev hamburgare för hela slanten och vi var så mätta när vi lämnade restaurangen så efterrätten uteblev. I stället blev det en tur på affären där vi köpte jordgubbar och glasstårta som vi senare åt hemma. Det blev en riktigt mysig kväll tillsammans och födelsedagsbarnet var så klart nöjdast. Vem blir inte det när man är elva år och får fidget toys i present?

Märklig känsla
Då har vi firat vår yngsta och jag kan inte fatta att hon redan blivit elva år. Känns som att hon föddes precis och förgyllde vårt liv. Visst gör hon det fortfarande, men det är en märklig känsla att hon blivit så stor redan. Min lilla busunge vars skratt smittar och kan göra vilken usel dag som helst bättre.

Nu dröjer det ända till i sommar innan nästa barn fyller år och då kommer det att kännas ännu märkligare. Då ska bi nämligen fira en sjuttonåring. Hjälp! Vart tog den tiden vägen?

Hur som helst fick vi en fin kväll tillsammans och jag är glad att vi kunde göra någonting annat än att bara vara hemma. Födelsedagsbarnet var glad och vi andra hade en riktigt mysig kväll tillsammans. Kan lova att vi alla hamnade i matkoma efter både mat och efterrätt, men så gott det var.

Gillar

Kommentarer