Födelsedagsfirande och vårkänslor

Vi kalasade rejält i går med både golf och middag. Det blandades in vårkänslor under dagen och vi fick några glada besked som vi kan leva länge på.

Vi firade den nyblivna tolvåringen i familjen och även om vinnarskallen höll på att förstöra allt blev det bra till slut ändå. Bilspel, en golfrunda och sedan lite airhockey-kamp.

Födelsedagsfirande och vårkänslor
Solen sken på oss hela dagen och vi fick mycket gjort. Jobb, skola och ett möte som vi bävat lite för. Mötet gick hur bra som helst och den känslan bär vi med oss. Allt kan gå om man bara bestämmer sig för att aldrig ge upp. Sedan blev det ett annat vårtecken som rullades fram ur garaget. När mopeden startar och man kan bege sig ut på vägarna igen då måste väl ändå våren vara här på riktigt?
Vilken skön känsla när den startade direkt och rullade som den skulle. Blir nog många turer på den framöver.

Kvällen spenderade vi på Tolv Sthlm. Där blev det mat på O´learys och äventyrsgolf. Vissa pallade inte med tävlingsnerverna och hängde läpp en stund, men det gick över det också efter en stund. Lovar att det inte var jag som tjurade för jag kan säga att golfen gick lika bra eller dåligt för oss alla. Eller... förutom att jag gjorde en "hole in one" då. Gillar golfen på Tolv och det är lite kul att gå runt bland miniatyrerna av Stockholm. Upptäckte att även mitt jobb fanns med på banan och jag kunde till och med knacka på tjugonde våningen.

Mera spel
Trots lite för mycket tävlingsinstinkt så fortsatte vi med bilspel och avslutade med några matcher airhockey. Min favorit är bilspel måste jag säga. Fart och fläkt är aldrig fel.

På vägen hem var det ett trött födelsedagsbarn som nästan somnade i baksätet, men hon var nöjd. Det är det allra viktigaste att hon hade en bra födelsedag och jag tror nog att vi kommer tillbaka dit snart igen. Finns många spel vi aldrig provade och på andra sidan gatan finns något som är riktigt kul. Gokart! Det får det nog bli nästa gång när vi ska ut och ha lite kul.
Summerar en bra dag med både vårkänslor och god mat. Roliga spel och så skönt att komma ut och göra något. Har varit alldeles för många måste senaste tiden. Nu får vi planera för nästa aktivitet och se vad vi ska hitta på för roligt då.

Kram Mina


Gillar