Förändringarnas tid

Än är sommaren här och även om värmen inte är lika intensiv finns det mycket kvar att njuta av. Trots det väcks alltid en känsla så här års, en känsla av att vilja förändra saker och precis där är jag nu.

Plocka bort, ställa undan eller bara slänga. Känslan jag har är att jag vill förändra saker och på något sätt driver det mig just nu. Det hjälper mig att hålla mig uppe och jag vill gör om. Fixa till och få känna något nytt.

Förändringarnas tid
Mycket har hänt i livet senaste tiden och mycket kommer att hända framöver. Det blir stora förändringar och med det vill jag göra om. Jag får alltid lusten att rensa garderober innan skolan börjar. Jag vill få bort det vi inte använder och jag vill skapa något nytt att trivas i. Länge har jag irriterat mig på saker här hemma och vi har tagit små steg för att göra om. Nu ska det bli nästa steg och nu ska det målas i vardagsrummet. Det är ett stort projekt, men har man en blivande målare i familjen som tycker det är kul då är det bara att hänga på.

Det ska spacklas och det ska målas. Det ska möbleras om och det ska piffas. Äntligen!
Typiskt mig att alltid så här ¨års ta mig an sådana projekt. Det är som att man vill göra i ordning inför hösten när man kommer vara inne mer. Nästa projekt blir att röja i skåp och lådor, det tycker jag är väldigt kul för att slänga saker är på något vis roligt. Men först ska vi klara av det största rummet i vårt hem för att se hur det blir.

Bra med förändring
Ibland kan man behöva en förändring och många gånger får man ta tag i den själv för att det ska hända något. Det gör vi nu. Jag har ett antal röjarprojekt på gång och den här tiden verkar vara min tid att röja. Än är det långt till hösten, men vi passar på nu när det inte solen gassar och hoppas på att det blir precis lika bra som vi har tänkt oss. det blir bra allt till slut och det vill jag intala mig själv. Förändringarnas tid behöver inte alltid vara dåliga, det kan även betyda att det nya får oss att må bättre. Det är i alla fall jag redo för.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer