Förra veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och även om det blir en dag för sent så tänker jag inte skippa positiviteten från förra veckan. Jag hade en mycket bra skäl till att detta inlägg uteblev och det var att helgen gick för fort för att jag hade för roligt. det är väl positivt om något är det måste jag säga. I övrigt var det en tung vecka i väntan på att något jobbigt skulle hända. När det väl var avklarat var det bara att gilla läget och gå vidare. Jag har inget annat val.

Veckans fem positiva
När jag blickar tillbaka inser jag att det var en händelserik vecka. Allt hände på en gång och jag drog igång alla projekt samtidigt bara för att jag vill få så mycket gjort just nu. Snorig blev jag och till slut funderade jag på hur jag skulle orka med. Veckan slutade trots allt och på benen står jag än i dag. Utan vidare utveckling av allt som hänt i veckan går jag rakt på det positiva.

1. Det händer saker på jobbet
Det är inte bara på det privata planet det händer saker just nu. På jobbet snurrar på rejält och ibland vet man varken ut eller in. Håller tummarna för en ljus framtid i alla fall och mer än så kan vi inte göra. Det är trots allt spännande och skrämmande på samma gång att jobba i projekt då man aldrig vet vad som händer härnäst.

2. Klarade utmaningarna
Veckan bestod i en rad olika utmaningar där en förkylning höll på att sätta stopp för allt. Än en gång klarade jag av alla jobbiga saker och på något vis känns det ändå som att jag är på väg åt rätt håll. Jag måste vara det åtminstone förr nu får det verkligen räcka.

3. Mitt fina vardagsrum
Just nu är det saker överallt känns det som då jag plockar och plockar, men så fint det blev. Tavlorna kom i torsdag och sattes upp i helgen. Vilken skillnad det blev och vad nöjd jag är. Det blev till och med bättre än vad jag kunnat tänka mig. Nu återstår mera målning av en skänk, nya kuddar och annat piff. Så glad att jag tog tag i detta nu för jag kommer trivas mycket bättre där när allt blir klart.

4. Världens bästa föräldrar
De är mina! Tänk att de alltid finns där när jag behöver dem som bäst. Är oerhört tacksam över att ha dem vid min sida när det stormar och som de hjälpt mig sista tiden. Skulle aldrig klarat mig utan dem.

5. Folkrace
Sist på listan, men kanske en av de bästa sakerna som hänt i veckan. Jag och dottern drog i väg på Folkracetävling. När jag var tonåring var jag och min vän på varenda tävling i hela Värmland och i helgen fick jag återuppleva gamla minnen. Fy sjutton vad kul det var. Vi fick se både det ena än det andra och bilarna var lite här och var. Favoriterna uteblev, men vi fick en hejdundrande helg att minnas. Vi har redan planerat nästa tävling vi ska åka på.

Tack för denna vecka
Dags att blicka framåt och denna vecka spar inte på tempot kan jag lova. Massor med saker är inplanerade och många roliga saker finns det att se fram emot. Träffa med nya människor, middag och annat skoj som dyker upp. Jag känner på något vis att det är dags för mig att vända blad i livet och kliva upp för trappan.

Försöker tänka positivt och det kommer man långt på. Våga lita på dig själv och var din egen chef. Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar härnäst. Ovetskapen gör livet spännande och det får oss att vilja sträva framåt. Det bästa i livet har inte hänt ännu och det är en skön tanke att bära med sig. För vem vill missa det. Morgondagen är ett oskrivet blad och vi själva skriver vår historia. Med rätt tankar kan vi komma vart som helst. Ta varje möjlighet att skratta och njut av livet, för du vet aldrig när den stunden kommer igen.

Njut av dagen och ta hand om er. Fånga dagen och lev NU. Ingenting är omöjligt tills det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer