Första fotoutmaningen

Tankarna har varit många omkring fotoutmaningen och än har jag inte riktigt kommit på hur jag ska göra den. Därför tänker jag testa om min första idé fungerar och sedan ta det allt eftersom.

Just nu känns det som att jag måste gå sakta framåt och därför kommer utmaningarna vara små och görbara. Vissa kommer att bli enkla och andra lite svårare, men tanken är att jag bara ska komma i gång att fotografera och då spelar det inte så stor roll i början vad det är som triggar mitt fotograferande. Jag har en lång lista och jag kommer att presentera den månad för månad. Ni som vill får mer än gärna hänga på i denna utmaning.

Första utmaningen avklarad
När jag skrev förra inlägget visste jag vad jag ville ha som en första utmaning. Den är enkel och jag behövde ge den en tvist för att inte bli allt för enkel. När jag hade bestämt mig för det första temat gav jag mig direkt i kast med det och det skapade en skön känsla i kroppen kan jag lova. Jag tror det blev närmare sjuttio bilder tagna och sedan blev det en annan utmaning att sortera ut de jag vill presentera här. Jag kan säga att jag klarade utmaningen och det var väldigt enkelt, men med tvisten blev det en överraskning när jag kom hem.

Vinterpromenad med fotograferande i starkt ljus
Att fotografera en vinterpromenad i skogen är enkelt just nu och därför kom utmaningen i att fotografera i starkt solljus för då är det svårt att se vad man egentligen fotograferar. Det är först när man kommer hem som man kan se hur bilderna ser ut. En överraskning efter promenaden också vill säga.

Nu när första veckoutmaningen är avklarad följer här även nästa veckas utmaning. Det är en utmaning som många gör på sin blogg och för mig blir det största utmaningen att komma ihåg den.
Ett foto i timmen- EFTI
Många av er har säkert gjort denna och vet att det kan bli lite hur som helst. Ska bli kul att se hur den utmaningen kommer att se ut för mig.

Nedan kommer de bilder jag valt ut i denna veckas utmaning och jag är väldigt taggad inför kommande fotoutmaningar. Det är roligt att fotografera och jag borde göra det oftare. Små utmaningar är också väldigt givande och ett bra sätt att trigga sin skaparlust. Haka gärna på om ni är sugna på att utmana er själva!

Gillar

Kommentarer

Marie,

Oh vad roligt med fotoutmaning och jag gillar ljusinsläppet i fotona =D, vackra vintern

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Tack! Ja, det blev riktigt bra med ljuset i kontrast till det andra 😊
nouw.com/minasvarld
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men gud vilka underbara bilder du delar med dej av och vad roligt med en foto utmaning 😊

nouw.com/amandamalmflod
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Fnulan,

Vilka fina bilder och så roligt att du har kommit igång nu. Jag skulle behöva haka på din utmaning <3

www.fnulan.se
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3 Gör gärna det. Det är alltid kul att utmana sig själv
nouw.com/minasvarld
sofiefriden
sofiefriden,

Så roligt att utmana sig själv 🙂 otroligt fina bilder, roligt när det blir lite som en överraskning hur bilderna faktiskt blir 😁

nouw.com/sofiefriden
minasvarld
minasvarld,
Ja, det blir spännande när man kommer hem och ser resultatet
nouw.com/minasvarld
Michelle
,

Va kul att du gör utmaning för dej själv ju mer utmaningar ju bättre blir man 😊

minasvarld
minasvarld,
Det triggar verkligen igång en skaparlust måste jag säga 😊
nouw.com/minasvarld
Konatilmannen
Konatilmannen,

Så mangen fine bilder du tar 🥰🥰

nouw.com/konatilmannen
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Annika Andebark,

Vilka underbara bilder! Så inspirerande!

www.andebark.se
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vilka vackra vinterbilder! Gillar utmaningar som man kan göra lite när det passar och inte tvunget varje dag. EFIT har jag gjort några gånger, fast bara med mobilen. Vad har du för kamera förresten?

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Tack <3 Jag körde också med mobilen för det blev enklast så 😊 Annars har jag en Canon 6D Mark II
nouw.com/minasvarld
Chaly,

Fantastiskt vackert! Man borde verkligen fotografera mera! Men nuförtiden går jag bara med mobilen och min nya är inte så bra tycker jag. Ska damma av min gamla kamera tror jag! Tack för inspo 😊

www.chaly.se/
minasvarld
minasvarld,

Tack <3 Det är så rogivande att fotografera. Har också använt mobilen mycket sista tiden och försöker använda kameran mer 😊


nouw.com/minasvarld
Malin Lundskog,

Åh vad kul! Fotoutmaning! Jag går fotokurs just nu, för att äntligen förstå mig på min systemkamera som jag har haft i ett gäng år ... Fina bilder du delar med dig av!

www.malinlundskog.se
minasvarld
minasvarld,
Tack ❤ Lycka till med kursen ❤
nouw.com/minasvarld