Första sommarmånaden

Ingen press alls kära juni, men jag behöver sol och värme. Jag behöver en skön månad där lugnet kommer och jag kan få njuta.

Äntligen är det officiellt sommar och även om vädret inte visar det i dag så är den ändå här. Det finns mycket jag vill göra och det händer mycket nu.

Första sommarmånaden
Vilken press jag varit under senaste tiden och är under fortfarande. Jobbar alldeles för mycket, studierna ska avslutas och nya ska påbörjas, skolavslutningar, redigering av fotojobb som halkat efter och en längtan efter att bara släppa allt och få vila. Jag vill göra något roligt och bara få känna en glädje. Därför välkomnar jag juni med öppna armar och jag önskar mig sommar på riktigt.

Försöker härda ut så gott det går just nu och jag vill ha sol. Just i dag har regnet öst ner, men efter regn kommer solsken sägs det och jag får lita på det. Behöver nämligen lite sol och sköna dagar för att återfå lite förlorad energi. Känns som att jag ligger efter med allt, men allt löser sig. Just nu drömmer jag mest om en underbar sommar för det behöver jag verkligen. Härliga och varma sommardagar som efterföljs av ljumma sommarkvällar. Låter helt fantastiskt.

Förväntningar
En sak har jag lärt mig det sista året och det är att aldrig tro på något förens det är bevisat och gjort. Aldrig förvänta sig något och försöka finna sig i att mycket är en kamp i livet. Förra sommaren var för mig ett hål. Det fanns vissa fina och roliga saker, men hela livet ställdes på sin spets och sedan dessa har inget blivit sig likt. PÅ gott och ont. Det som till en början var en sorg blev något som förändrade livet för all framtid. En spark i baken eller ett tecken på att gå vidare. Man kan kalla det för vad man vill, men jag lärde mig att inte ha några förväntningar.

Av förväntningar blir man bara besviken och det vill jag inte bli något mer. Jag har fått nog av det och numera tar jag saker mer som de kommer. Jag kan inte påverka vädret, även om jag önskar mig sol jämt. Jag är där jag är i livet och även om jag vill komma någon annanstans så måste jag acceptera att jag är här och nu. I stället har jag bestämt mig för att njuta extra mycket av alla fina stunder denna sommar och jag tänker börja redan i dag. Även om jag har galet mycket överallt just nu så får jag sno några fina stunder och njuta lite extra.

Välkommen juni! Älskade, underbara sommar.

Kram Mina


Gillar