Fredag och fågelsång

Det har varit några spännande dagar kan jag lova och tiden har bara flugit iväg. Nya rutiner och nya saker att ta in. Utbildningar och ett enda virr varr i huvudet. I dag är min lediga dag, i alla fall från jobbet, och ännu vet jag inte vart denna dag kommer att ta mig.

För första gången på länge känner jag att jag kan se fram emot helgen. Tidigare har jag inte haft någon skillnad på vardag och helg. Nu ska det bli riktigt skönt när helgen kommer och jag får ladda batterierna. När jag kom hem i går hade dottern städat hela lägenheten och det var en ljuvlig känsla kan jag lova. Det ger mig tid till annat i dag, men först tänkte jag summera det som har varit och berätta hur det har gått under veckan.

Fredag och fågelsång
Jag inledde denna dag med att skjutsa dottern till skolan och därefter blev det en skön promenad i skogen. Har en längre tid känt att jag är ute för lite och har verkligen behövt komma igång med mina promenader igen.
Denna vecka har det däremot blivit en del promenader i stan fram och tillbaka till jobbet, men morgonens längre runda var välbehövlig. Jag ä ledig i dag, i alla fall från jobbet. I stället behöver jag ta tag i två uppgifter som ska lämnas in i skolan och det gör jag med öppet fönster och fågelsång.

En sådan härlig känsla att det är fredag och att höra fåglarna sjunga på utsidan. Vårkänslan är total och jag känner att energin skapas för att orka med det jag behöver göra. Veckan har varit intensiv och när jag lämnade jobbet i går eftermiddag var huvudet fullt. Att jobba med projekt är lite speciellt och det finns inga klara mallar att följa. Det gäller bara att hitta rutiner och vägar in i det som ska göras och tillsammans försöka få det att fungera. Jag tror att det kommer bli bra med tiden och hur det än är så är det skönt att komma ut varje dag. Promenera i stan och njuta av den fina utsikten från sextonde våningen.

Vad händer i helgen?
Att känna att det är helg för en gång skull känns konstigt. Jag blickar fram emot en helt ledig helg och det känns märkligt. När man har pluggat hemma i mer än tre år har det blivit lätt att alla dagar flyter in i varandra, men nu blir det annorlunda. Vi har inte ens träning för dottern på helgen längre och även om jag måste plugga en del i så är den ledig. Vad ska vi hitta på då?

Den frågan poppar upp direkt i min skalle så klart och jag kan inte svara på den. Önskar mig fint väder, men där går jag nog på en nit tyvärr. Annars hade jag kunnat tänka mig en trevlig utflykt till något nytt ställe. I stället kanske vi bara ska ta dagarna som de kommer och göra det som faller oss in. Det låter ändå skönt efter denna intensiva vecka där det känns som att det varit något varje dag. Visst har det varit kul att jobba, druckit bubbel på balkongen och promenerat med en vän. En vecka helt in min smak där det verkligen händer saker. Det får mig även att sova bättre på nätterna då jag kan somna för att jag är trött för en gångs skull.

Jag får helt enkelt ladda batterierna inför nästa vecka för då blir det likadant. Mer utbildning, träningar och en hel del utevistelse förhoppningsvis. Jag ska hinna med ett styrelsemöte och även lämna in en avslutande uppgift på en av kurserna också. Hjärna och kroppen får jobba rejält just nu och jag bara älskar det.

Trevlig helg!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vilken härlig vecka du haft =) är en jag med som vill att det ska hända saker varje dag och när det inte gör det så blir jag så seg och trött hela dagarna. Ser gott ut det där bubblet =) ha en trevlig helg och vila upp dig till nästa vecka och dess möjligheter =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Bubblet smakade riktigt gott 😉
nouw.com/minasvarld
Anngelic
Anngelic,

Jag försöker att gå en liten sväng varje lunchrast, som tur var så har kollegan hundar som jag kan få låna lite så att jag har en morot att gå en sväng 😊

nouw.com/anngelic
minasvarld
minasvarld,
Det är skönt att komma ut och få lite extra energi varje dag <3
nouw.com/minasvarld
Marlene,

Den här helgen ska vi äntligen börja kolla på husbil. Fick ordning på finansieringen idag, så nu kan vi ta nästa steg och faktiskt köpa en bil. Längtar verkligen!

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Lycka till i jakten på ert hem på hjul <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Vad härligt att du har haft en så bra vecka! Låter som du är riktigt stimulerad just nu, det är ju en så härlig känsla, så länge det inte blir alldeles för mycket 😊

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen skönt och jag känner hur mycket gladare och piggare jag blir när det händer saker <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Skönt med en promenad i skogen. Själv har man också kommit ut på en promenad. Här har det åskat en del idag men efter så kom solen fram. Hoppas det blir bättre väder i helgen. Men annars så är regn ett väldigt bra väder att kolla på serier/filmer. Älskar när det riktigt smattrar mot fönstret. Hoppas du får en trevlig helg.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Jag kom precis hem från promenaden innan det började åska och hagla 😉
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Jag har trott att ni bor i ett hus hela tiden. Men nu fick jag svaret att ni bor i en lägenhet. Låter som en bra helg här ska jag med plugga, ja vädret verkar bli dåligt nu tyvärr 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
Ha ha... vi bor på nedre botten så det är som ett radhus i och för sig 😉
nouw.com/minasvarld
Madde,

Hoppas verkligen din helg blir precis som du önskar. Lite tråkigt med vädret, men samtidigt. Det går att göra bra saker ändå. Det kan vara en svår balans mellan stimulans och vila och man behöver bägge.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Så sant! Balansen kan vara svår att hantera i bland 😊
nouw.com/minasvarld
michelle
,

va snällt att din dotter hade stådat lägenheten så du slapp göra det. nä helger vill man ju görna längta till 😊

minasvarld
minasvarld,
Ja, hon gillar att städa och det är så skönt 😊
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Här skiner solen, men de har agt regn av och på så får se om regnet drar in. Snällt av din dotter att städa lgh.

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, man blir förvånad och hon hade tråkigt och gillar att städa. Så skönt för mig 😉
nouw.com/minasvarld
fibrolivet
fibrolivet,

Det är alltid kul att läsa de där fem positiva. Härligt att promenera till jobbet och att du trivs. Jag har också varit med i projekt och det brukar vara både roligt och engagerande att vara med från början.

nouw.com/fibrolivet
minasvarld
minasvarld,
Ska bli riktigt kul att se vart detta projekt tar oss <3
nouw.com/minasvarld