Fredags AW på Tiki Room

Bästa sättet att avsluta veckan på innan helgen tar vid. Här hemma finns det massor att göra under helgen och det blev ett perfekt avbrott på en hektisk vecka.

Har aldrig besökt Tiki Room innan, men efter detta gör jag det gärna igen. Exotiska drinkar, polynesisk miljö och en annan upplevelse än den traditionella baren. Nästan som att åka till Hawaii för en stund och komma bort från allt annat.

Fredags AW på Tiki Room
Känns som att jag varit lite överallt och ingenstans denna vecka. Målning, skruva möbler, möblering och mängder med saker som tagit på krafterna. Det händer som vanligt mycket på jobbet också och det vet jag inte hur jag ska ta in ännu. Det blir liksom för mycket ibland och att ständigt ha ansvar och aldrig riktigt kunna koppla av gör att små saker gör stor skillnad.

När jag lämnade jobbet igår bar jag med mig en skön känsla. Tänk att jag får jobba på en arbetsplats där ALLA är trevliga och kan skratta tillsammans. En plats där det viktigaste, enligt våra chefer, är att ha roligt tillsammans på jobbet samtidigt som vi utför vårt arbete. Trodde inte att det var möjligt att det fanns sådana arbetsplatser måste jag säga. Därför passade det bra att träffa upp Kamilla efter jobbet för en AW. Det här dubbeldejtandet blev som det blev och allt slutade bara med ett stort skratt, precis vad vi båda behöver just nu. Det är de här skratten jag saknat och jag har saknat att faktiskt kunna andas och känna att jag lever. Blanda det med romdrinkar och det blir en helt perfekt kväll.

Tempot fortsätter
Än är vi långt ifrån klara hemma och idag blir det fortsatt flyttning av möbler då nästa barn ska in i sitt nya rum. Att tjejerna bytte rum var ytterligare en sådan där idé som kom ur min rastlösa hjärna och även om det blir hur bra som helst för båda så börjar jag få nog. I helgen ska vi bli klara för nu måste jag få ordning här hemma för att kunna njuta av vårt delvis nya hem. Vi alla behövde göra den här förändringen och jag hoppas att skratten fortsätter under helgen.

Det händer mycket nu, både på hemmafronten och på jobbet. Både bra och jobbiga saker, men allt det känns litet just nu med tanke på allt annat jag gått igenom senaste åren. Denna vecka har jag känt mig hur stark som helst och det bär jag med mig. Får bli mer om det i morgon när det positiva för veckan ska fram. Nu byter jag Hawaii mot mitt hem och nu ska grejerna på plats. Tror jag är klar med den där eländiga slagborrmaskinen och kan nog bara använda hammaren och skruvdragaren framöver. Finns en del möbler som ska skruvas ihop och när jag nu druckit upp morgonkaffet är det bara att sätta igång.

Trevlig helg!

Kram Mina


Gillar