Frostigt avslut på jullovet

Tänk vad trist att lovet lider mot sitt slut och att man knappt varit ute, pulkan står fortfarande kvar i källaren och stjärtlapparna blev aldrig utslitna men tur att det finns andra roliga aktiviteter att ta sig för med.

Snart är det ljuvliga jullovet över, det jullov som var så viktigt och som räddade hälsan helt. Nu börjar snart en ny tid och jag hoppas att vi är redo för den och att energin räcker till för allt som behöver göras. För att dra ur det sista ur lovet hade jag några löften att infria och det var lika bra att göra den innan det är för sent. Tänk att det alltid är under loven som man har tid att umgås med sina nära och kära men det är även då man hinner med kompisarna.

I går var det dags även för oss att se nya Frostfilmen. Jag hade lovat Olivia att vi skulle se den under lovet och nu höll tiden på att rinna ut men det var kul att vi väntade för vi fick sällskap. En kompis till mig skulle gå med sina barn och då hakade vi på.
En stor popcorn och läsk, precis som man måste ha när man går på bio och riktigt bra platser i salongen blev det. Kan säga att vi inte direkt var ensamma om att besöka biografen denna röda dag men trevligt var det.

Hur var filmen då?

Både jag och Olivia älskar Frost och har sett den första filmen ett antal gånger och vi blev inte besvikna nu heller. Annars kan man vara lite skeptisk till uppföljaren men denna var riktigt bra. Fina låtar, bra spänning och härliga karaktärer som lyfter upp hela filmen. Det är något magiskt över dessa filmer och miljöerna är så vackra och de innehåller både glädje och sorg. Min favorit är helt klar Olof, för vem kan inte älska en magisk pratande snögubbe som får en att skratta? Annars måste jag säga att alla karaktärerna har sina egenheter och jag måste säga att skämten i filmerna är riktigt bra.
Att säga att den ena är bättre än den andra av filmerna tänker jag inte göra utan i stället nöjer jag mig med att tycka att både är bra. Olivias betyg var riktigt högt och hon gillade filmen vilket är det viktaste.

Vi hade en trevlig eftermiddag tillsammans med vänner och en underhållande film, vad mer kan man begära så här i slutet av jullovet. Att snön uteblev kan vi inte göra något åt men vi kan ha det trevligt i alla fall som tur är.

Har ni sett den senaste Frostfilmen och vad tyckte ni i så fall?

#jullovsbio #personligblogg #nouwbloggare #bloggareisverige #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Vad mysigt med bio. Jag har inte sett den nyaste men den första har jag sett. Min favorit är också Olof han är verkligen så härlig😍nouw.com/amandizan
minasvarld
minasvarld,
Ja och han är mycket bättre i tvåan 😊nouw.com/minasvarld
aworkinprogress
aworkinprogress,
Men vad mysigt med bio, jag vill så gärna se den nya Frostfilmen, älskar tecknat 😍nouw.com/aworkinprogress
minasvarld
minasvarld,
Samma här 😊nouw.com/minasvarld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229