Gåshaga i väntan på annat

Vissa dagar ger oss trevliga överraskningar. Det som ena stunden känns jobbigt och frustrerande kan vända till något helt nytt .

Hade önskat mig sommar och sol när jag besökte Gåshaga brygga, men det var trevligt att i alla fall ha varit där efter alla år i huvudstaden. Det ger mig en önskan att åka tillbaka och få njuta av en stund i solen där en annan dag.

Gåshaga i väntan på annat
Under veckan hade jag ett kundbesök på Lidingö och jag insåg då att jag aldrig varit där tidigare. Inte hos kunden och inte heller på Lidingö. Efter mer än tjugo år i huvudstaden så har jag aldrig besökt Lidingö, men nu har jag gjort det och det var trevligt förutom att jag hade önskat mig sol och värme istället. Det hade passat platsen betydligt bättre.

Jag satt alltså på Lidingöbanan vid Ropsten när jag såg att mitt möte hade blivit framflyttat en timme. Då funderade jag på vad jag skulle kunna hitta på där i en hel timme. Jag känner inte till ön och det var inget vidare väder om ni frågar mig som fryser för det mesta. Det fick bli en längre promenad i diset för att sedan komma fram till Gåshaga brygga och en vacker vy, eller det man nu såg av den på grund av dimman och diset. Det jag däremot kunde tänka mig var att det är ett mysigt ställe att hänga på under sommaren. Kanske får det bli en tur dit i sommar för att kunna njuta lite mer.

Skulle kunna bo där
Jag har inga planer på att flytta för tillfället, men där skulle jag kunna bo. Visst hade jag fördragit Hammarby Sjöstad då det ligger närmre city, men Lidingö är fint. Däremot tror jag att jag stannar kvar i min skärgårds kommun ett tag till för även om jag ogillar det i bland så är det ändå vårt hem.
Om några år kanske allt ser annorlunda ut och vem vet vart jag hamnar då, men det är inget jag tänker på nu.

Det var trevligt att få besöka Gåshaga i väntan på annat och kanske var det meningen att jag skulle få den möjligheten just då när jag ändå var på Lidingö. Tänk vad många platser man aldrig hunnit besöka som bara väntar på att få ses. Älskar att bo i Stockholm och ha möjligheten att se massor med trevliga platser. Får se vart jobbet tar mig nästa gång för att upptäcka nya ställen.

Kram Mina


Gillar