I dag är ingen vanlig dag

I dag firar vi en alldeles speciell person. Liten blir stor och man undrar var tiden tog vägen.

01:28, den 24 mars 2010 kom hon till oss och man tror inte att man kan älska två personer lika mycket, men det går. Det blonda yrvädret som har lätt för skratt fyller i dag hela 12 år.

I dag är ingen vanlig dag
I vår familj var det hon som kom med våren det året och även om vårdagjämningen är några dagar tidigare så får hon symbolisera våren. Hoppet om ljus och värme. Som hon längtat efter att fylla år och även om de flesta presenterna redan står i hennes rum så ska vi fira henne ordentligt.

Först ska vi klara av några timmars jobb och skola innan vi bokat bord för att fira på restaurang. Precis enligt hennes önskemål. Mat och äventyrgolf står på kvällens agenda. Det gäller bara att tagga ner på tävlingsinstinkten och strunta i vem som vinner. Tårtan klarade vi av redan i helgen och nu är det bara att invänta lite goda burgare till middag.

Roligt att fylla år
Det är så härligt när barn fyller år. De har sådana förväntningar och min yngsta älskar verkligen att fylla år. Hon har väntat och väntat. När man som vuxen tänker på det så känner man att den känslan avtar med åren. Jag har inga problem alls att fylla år, men förväntningarna är inte alls lika stora som när man var barn. Att fylla tolv är stort och hon börjar verkligen bli stor. Nästa år blir hon tonåring och det är overkligt. Det där lilla yrvädret som kom till oss mitt i natten. Den där busungen som har lätt för skratt och lika lätt att bli arg. Många känslor och så många roliga stunder.

Älskade, underbara unge. Vi firar hennes tolv år på jorden i dag och det är kul att se hur mycket hon utvecklats på bara ett år. Mycket har hänt och ända fortsätter hon skratta. Ser fram emot kvällen och att få fira henne ordentligt!

Kram Mina


Gillar