I sista stund

Varför utsätter jag mig för detta gång på gång? Kan jag inte bara göra saker i tid och slippa den press jag i dag känner men mitt i allt detta får man vara glad för det lilla.

Vårterminen är i gång med full fart och jag har inte als hängt med. Jag hade svårt att komma igång och jag har haft stora problem att koncentrera mig på det jag faktiskt måste göra. Jag har tagit mig en och annan funderare över detta men jag kommer inte fram till något som är bra, därför får jag i stället bara göra mitt bästa. Försöka än en gång för att få det att fungera.

Inlämning i dag
I dag sitter jag är med andan i halsen och förstår inte alls hur jag ska hinna få in uppgiften. Den uppgift som ska lämnas in i dag, den uppgift på 5-10 sidor text som jag ska lämna in i dag och som ska vara något bra och tillföra mitt skrivprojekt något.
något för mina kurskamrater att kommentera men något som jag senare kan använda i min roman. Det jag började på för två veckor sedan men inte klarar av att göra för att hjärnan känns helt utbränd och inte kan prestera. Jag har satt mig och bestämt mig för att skriva flera gånger dessa veckor men det bara går inte och nu måste jag.

Nu sitter jag här med 4 sidor text och det måste jag ändå säga inte är helt fy skam men jag fick börja på ett annat ställe i romanen för att ens kunna skriva något. Jag är van att skriva från sida 1 men den här gången gick inte det och nu måste jag försöka få till något bra att lämna in i alla fall. Inte den bästa kombinationen att försöka vara kreativ och samtidigt vara pressad men jag har en förhoppning att kunna lämna in något i kväll i alla fall. Annars har jag hela natten på mig.

Se det positiva
Det jag trots allt måste se mitt i allt detta är att jag lyckades lämna in min uppgift med manusutkastet till den andra kursen och fick det i går godkänt av läraren. Fick massor med bra kommentarer som jag måste jobba lite med men nu är det på riktigt och nu måste jag verkligen göra detta. Som tur är använder jag samma projekt i båda kurserna för annars skulle det aldrig fungera men prestationsångesten är på topp. Läraren tror på min idé men jag har en hel del funderingar att göra. Måste nu försöka bli mer strukturerad och ge detta en chans för jag vill inte slänga bort detta helt.

Det är min tid nu och nu måste jag göra detta. Jag vill göra detta och ska jag någonsin nå någonstans med mina drömmar måste jag göra något åt dem. Ingen annan kan göra detta åt mig. dags att skaka i gång hjärnan ordentligt och göra det här.
Måste bara hitta flowet och drivet igen för då vet jag att jag faktiskt kan lyckas med detta.

Nu i sista stunden tar jag ett sista tag för att försöka få i hop något som går att läsa och som tar fram det bra ur mig.
Det blir inte enkelt men jag ska i alla fall göra ett försök. Önska mig lycka till!

Gillar

Kommentarer

aworkinprogress
aworkinprogress,
Hoppas att det går bra för dig, håller tummarna 😊
nouw.com/aworkinprogress
minasvarld
minasvarld,
Stort tack <3
nouw.com/minasvarld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229