Idag är en annandag

Är inte detta en perfekt dag att börja om på?

En helt annan dag, en dag då jag väljer att blicka framåt och försöka igen. Jag har gjort detta många gånger förut men nu vill jag verkligen att det ska fungera.

Här har det ekat tomt ett längre tag och det känns oerhört tråkigt ska ni veta. Jag har verkligen saknat att blogga men det har varken funnits tid eller energi till att skapa något som är vettigt att läsa utan att bitterheten tar över. Återigen har det varit en tuff tid i livet och jag måste säga att jag börjar tröttna på alla dessa motgångar och vill bara att vi ska få lite medvind men det är bara att gilla läget. Allt är inte evigt och tur är väl det.

Mest skrivande men jag vill även göra annat
För en tid sedan beslutade jag mig för att göra om lite här på bloggen men då livet kom emellan och slog undan fötterna på mig återigen så blev det aldrig av men nu har jag fått viljan att blogga tillbaka och jag hoppas nu att det håller i sig. Det handlar egentligen aldrig om att bloggandet är tråkigt men när man känner att allt man skriver blir bittert och negativt känner jag att det är bättre att låta bli.

Jag vill försöka bjuda på positivitet och det jag tycker om men jag har inte varit i det bästa tillståndet den senaste tiden men nu har jag bestämt mig för att försöka igen. Det kommer att bli mycket här om mitt skrivande då det är en stor del av mitt liv men det kommer även annat. Fotografering, utflykter, mina tankar och funderingar men det kan även komma annat som jag vill ta upp. Ska bli kul att se vart jag hamnar denna gång i mitt bloggande. Hoppas ni vill följa mig.

Ta vara på denna annandag
Kanske låter det konstigt men en annan dag ska man ta vara på och göra det bästa av den. Jag väljer att ta tag i saker igen och då framför allt bloggen men även andra saker i livet. Alla har vi ett val att se på saker på ett visst vis och vi alla har ett val. Vi kommer alltid att råka ut för motgångar men det gäller att inte låta dem knäcka oss helt och hållet. Att drivas av en inre styrka är häftigt att inse och nu tänker jag låta den driva mig framåt.

Vår värld är lite som den är just nu men det gäller att göra det bästa av allt och försöka leva trots allt. Jag har svårt för detta kan jag lova och att vara en rastlös själ i ett samhälle som står lite still men det kan jag skriva mer om en annan gång.

Var rädd om er och fortsätta njuta av denna annandag.



Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Så bra skrivit 👌🏼 Ha en fin dag 💛
nouw.com/mariasvardag
minasvarld
minasvarld,
Tack detsamma till dig ❤
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,
Välommen "tillbaka"! Hoppas att du hittar lusten att skriva här utan större krav på dig själv, för det är ju så det ska vara. Kram och trevlig helg!
nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3 Har saknat bloggandet och nu hoppas jag att kunna hitta glädjen i det igen <3 Kram
nouw.com/minasvarld