Inte den bästa avslutningen

Gårdagen rullade på och det kändes riktigt bra. Det mesta gick som det skulle och jag såg verkligen fram emot kvällen. Sedan gick det inte riktigt som vi hade tänkt oss.

Ni vet de där dagarna när arbetsdagen går i full fart och man längtar efter kvällen. Man längtar efter att få komma hem och göra det man ska för att sedan kunna landa någonstans. Den där sköna känslan att man hunnit det man tänkt sig och det sista förlösande momentet bara gör allt fel.

Inte den bästa avslutningen
Sista tiden har jag haft det väldigt rörigt på jobbet och även om jag gillar när det händer saker kan det bli lite för mycket ibland. När arbetsdagen var slut i går åkte jag raka vägen hem. Hemma visste jag att tjejerna väntade på mig och vi skulle alla träna. Olivia skulle till cheerleadingträningen och jag och Alicia skulle till gymmet. Är så skönt att äntligen har kommit i gång igen på gymmet, även om jag får dras med träningsvärk nästan varje dag.

Innan gymmet hann vi med att handla en del saker vi behövde och när vi väl kom till gymmet var det skönt att "springa" av sig energin. Det blev både konditionsträning och en rad andra saker innan vi pustade ut och kände oss klarar för att hämta Olivia efter träningen. Maten var planerad och de piroger jag bakade i helgen blev perfekta att ta till när ingen varit hemma och lagat mat. När vi väl kom hem fick vi en mindre trevlig överraskning däremot och det blev inte den bästa avslutningen på dagen.

Svettig och kall
Att komma hem sent efter träningar ställer en del krav på planering. Alla ska duscha och alla ska äta innan det är dags att krypa i säng för att avsluta dagen. Där kom den mindre glada överraskningen. INGET VARMVATTEN! Olivia lyckades med nöd och näppe duscha i det då ljumna vattnet, men vi andra klarade inte av det alls. Vi tänkte att vi äter innan så kommer det säkert tillbaka. Där hade vi helt fel och den avslutningen var inte alls vad vi hade planerat. Att gå och lägga sig utan att duscha efter gymmet kändes inte bra alls, men duscha KALLT det klarar jag bara inte av.

Funderade där en stund på att koka vatten och försöka på det viset, men tröttheten blev för stor och jag fick göra det jag inte alls ville. Ingen vidare avslutning på en skön dag, men ni kan bara gissa hur skönt det var att vakna upp i morse och kliva in i en varm dusch. Snacka om i- landsproblem och vad man tar för givet.
Varmvatten är en självklarhet och att kunna duscha precis när man vill är något som bara ska gå. Att vara svettig och kall är inte det allra roligaste så nu lägger vi den dagen bakom oss. I dag blir det andra roligheter och livet rullar liksom vidare.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer