Jag vill känna att jag lever

Har varit väldigt på och av denna vecka. Känns som jag gasat hit och dit. Halkat ner i diket och kommit upp igen. Sprudlat av energi och sedan ramlat i en hög på marken. Märkliga dagar måste jag säga, men jag fick en skjuts framåt.

Jag är en person med många känslor. En person med mängder av energi och ett stort positivt sinne. Visst klagar jag ibland, men jag gillar inte klagande och tycka synd om läget. I stället trycker jag bort det negativa och försöker se det positiva. Även om jag går igenom ett helvete så orkar jag inte älta det. Därför vill jag hitta det där lilla fröet i allt bara för att vara positiv för det blir så mycket roligare då.

Jag vill känna att jag lever
Livet är här och det pågår nu. Då kan det inte vara meningen att man ska vara missnöjd hela dagarna och fastna i ett evinnerligt klagande. Kan lova att jag skulle kunna hitta tusentals saker att klaga på denna vecka, men jag behåller dem för mig själv. De kan få fastna i min inre klagomur och låta bli att förpesta luften för alla andra. Lite klagande kan vara skönt, men det gör oss bittra. Jag vägrar att vara bitter. När man blir bitter tar det bort livslusten och jag vill bara känna att jag lever.

Kommer man från Värmland där solen skiner så får man tänka positivt och vara glad. Innerst inne är jag en riktigt glad skit kan jag lova. Kan skratta även om jag borde ligga och gråta, men jag kan inte låta bli. Alla har vi något elände att handskas med och vi alla gör det på olika sätt. Jag kan hata det som sker och tycka att det suger, men jag kommer aldrig låta det förstöra mitt liv. Jag vill leva, jag vill andas och jag vill känna att jag räcker till. För det gör jag egentligen. Jag vill känna att jag lever.

Drabbande till max
I går när jag åkte hem från jobbet var jag allt annat än positiv, men jag konstaterade ändå att dagen blev bättre mot slutet. Senaste tiden har musiken varit viktig för mig och jag kan helt försvinna in i den. Älskar man texter som jag gör är det lätt att lyssna ordentligt på texterna och vissa texter drabbar oss mer än andra. Av någon anledning hamnade en oväntad låt i min spellista och efteråt kändes det som att det fanns en mening med det.

Jag har hört denna låt hundratals gånger innan. Jag har sett musikalen och alltid tyckt att låten var fin, men i går ändrade den helt mening för mig. Låten handlade om mig och den sjönk så långt in i mig så att tårarna började rinna. Aldrig tidigare har en låt varit så drabbande och talat till mig lika mycket. Varje ord och varje mening handlade om mig. Det fick bli min sång och ingen annans. Det är min tid nu och jag tänker göra allt jag kan för att leva mitt liv. Jag duger som jag är och det är upp till mig nu att skapa min egen framtid. Jag vill känna att jag lever.

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där någonstans

-Gabriellas Sång-

Kram Mina


Gillar