Januari, avslut och början på något nytt

Vart tog januari vägen?
Tycker precis att jag skålade in det nya året och så sitter jag är och ska summera januari. Många brukar tycka att januari är den längst månaden på hela året, men jag tycker den gick lika fort som alla andra månader gör.

Jag är nu tillbaka och har haft ganska lång tid på mig att fundera på vilka delar på bloggen som jag verkligen vill fortsätta med. Att sätta punkt är något som är viktigt för mig och därför kommer jag summera januari för att se vad som egentligen hände. Positiviteten är viktig för mig för att jag ska kunna leva och därför försöker jag så gott det går att behåll den.

Börjar med ett avslut, men även en början
Jag hade bestämt mig för att testa komma tillbaka till bloggen i januari. Först behövde jag däremot börja med att avsluta det gamla. Det tråkiga året som kan ha varit ett av de jobbigaste åren, men samtidigt med många ljusglimtar. När jag sagt tack och hej till 2020 gick det av bara farten. Det ena inlägget följde det andra och jag kände hur kul det var att vara tillbaka. Det blev både en nystart och ett avslut på bara en vecka.

Det har varit en frustrerande månad på många vis. En stillastående värld. Alldeles för mycket att göra på för kort tid och jag har pressat mig själv till gränsen för att klara av det. Har man en gång varit utmattad, som jag varit, är det inte att rekommendera och så här i efterhand är jag inte stolt över hur jag pressat mig själv. Visst lyckades jag, men det var ett tufft pris att betala. Trots det har jag återhämtat mig bra därefter och det känns skönt. Jag försöker hålla positiviteten närvarande så gott det går och i många lägen hjälper det.

Vintermånad och lite firande
Januari är en vintermånad och den har visat sig från sin fina sida. Snö och minusgrader är vad jag vill ha på vintern och det var precis vad vi fick. Det har varit mycket pulkaåkning och många leende denna månad och det lever jag länge på. Vem blir inte glad av att se barnen lyckliga även om de inte är allt för söta när de kommer in och skriker för att de har snö innanför tröjan.

Jag lovade mig själv att fira om jag överlevde skrivandet av min uppsats. Det har jag gjort, flera gånger. Det stora firandet däremot kommer jag att vänta med tills jag har min examen och även om jag skulle kunna plocka ut den redan nu tänker jag vänta tills även denna termin är över för att få ut den. Då blir det examensfirande på riktigt i stället och då borde Champagnen komma fram.

En månad utan stora händelser
Det har hänt stora saker, men det har varit en månad utan mängder med händelser. Att kunna plocka ut en massa roliga saker vi gjort blir svårt då vi mest varit hemma och det försöker jag låta bli att tänka på så mycket som möjligt. Det finns inte mycket annat att göra just nu och jag hoppas på att det snart händer roliga saker. Därför blir detta en speciell summering av månaden och det finns mycket att vara glad och tacksam över. Friska barn, ett varmt hem i kylan och mat på bordet. Ja, ni fattar. Tacksamheten över det självklara i livet.

Tack januari för allt du bjöd på. Det var riktigt tufft där i början och jag har fått bevisa många gånger att jag är starkare än vad jag tror. Nu blickar jag vidare mot en ny månad och gör det spänning. Vad finns att hämta i nästa vintermånad?

Självklart har jag även plockat ut mina favoritbilder från denna månad.

Mest lästa inlägget hittar ni HÄR
Mest kommenterade inlägget hittar ni HÄR

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh så längesedan det var jag kikade in här på din fian blogg! Har saknat det så mycket! Alltid lika mysigt att kika in hos dig! Haha håller med, det är helt sjukt att Januari redan är över. Började inte detta året nyss? Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
minasvarld
minasvarld,
Det gläder mig oerhört mycket att läsa detta <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Håller med dig om att januari har gått fort! Det finns mycket saker att vara tacksam för som du säger en frisk familj gör mycket!


detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Det är det viktigaste av allt, att familjen mår bra <3
nouw.com/minasvarld
Silverblomma,

Så roligt med ett besök i din blogg, det var ett tag sedan, och det har hänt lite nytt också, ja, januari var en väldigt händelselös månad här medf men det ser ut som du haft lite ljusglimtar i alla fall

www.nouw.com/silverblomma
minasvarld
minasvarld,
Det blev en bra månad trots allt.
nouw.com/minasvarld
Madde,

Håller med dig om att januari gick väldigt fort. Vi var ute lite med barnbarnen och alltid lika mysigt.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Så mysigt nu att vara ute när det är vinter <3
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan,

Jätteroligt att du är tillbaka här iaf! Och jag håller med om att januari gått rasande fort! Tycker att hela förra året gick superfort, trots att man skulle kunna tänka att det borde känts som en hel evighet..

www.popprinsessan.se
minasvarld
minasvarld,
Det gläder mig att läsa detta <3
nouw.com/minasvarld
Fnulan,

Jag har saknat dig så det är roligt att du är tillbaka <3 Nu är januari slut, för mig ör det ännu en månad mot sommaren <3

www.fnulan.se
minasvarld
minasvarld,
Åh, vad glad jag bli att läsa detta <3
nouw.com/minasvarld
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Tycker din blogg är härligt att klicka sej in på tycker det är super kul att du kommit tillbaka till bloggen 😊

nouw.com/amandamalmflod
minasvarld
minasvarld,
Så kul att läsa detta <3
nouw.com/minasvarld
Michelle
,

Jag tycker ixå att januari gick väldigt fort i början men sen segade sej men sen gick det fort igen .

minasvarld
minasvarld,
Tycker tiden rusar i väg för det mesta och nu hoppas jag att vi går mot bättre tider
nouw.com/minasvarld
Marie,

Jag har börjat. med att skriva måndagslistan och då får man gå tillbaka och titta lite och det är roligt

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Det är kul att summera veckor och månader för att se vad som egentligen hände <3
nouw.com/minasvarld