Juli, vart tog du vägen?

En månad går fort och oavsett om vi vill det eller inte har den passerat. Juli råkar vara min favoritmånad och nu är den över, men det har funnits väldigt många fina stunder den som jag aldrig kommer att glömma. De stunderna vill jag minnas och glömma allt det dåliga.

Varje månad har sin tjusning och när jag tittar tillbaka på juli finns det många saker jag helst vill glömma, men sedan finns det saker som visar mig hur livet ska vara och puttar mig åt rätt håll. Händelser som gör att man inser det viktiga i livet och då man ser vilka som verkligen betyder något.

Juli, vart tog du vägen?
Jag lämnar den sämsta bloggmånaden sedan i början av året bakom mig. Jag önskar att jag kunde skylla på att jag haft semester och njutit av sommaren, men skälen är andra. Det tänker jag inte gå in på här för ingen orkar läsa om det. I stället vill jag lyfta det som gjort månaden till något jag ändå kan minnas. Kanske kan jag om några år se tillbaka och tänka att det som hände, det hände av en anledning.

Vi har fått njuta av sommar på riktigt. Värme, sol och många fina utflykter. En del spontana och andra lite mer planerade. Jag har sett Käringboda där jag kunde sitta vid havet och bara få vara för en stund. Självklart har det blivit promenader i mitt älskade Stockholm och det blev en tur till Vaxholm när rastlösheten blev för stor. Sedan firade vi vår älskade dotter som fyllde hela 17 år. Sjutton!... hur kan hon vara så gammal och hur är det möjligt att nästa gång hon fyller år blir hon myndig? STOPP! Vi är ju snart lika gamla hon och jag.

Bra avslutning på en tuff månad
När man ser tillbaka inser man hur mycket de man verkligen älskar betyder. De som finns där när det stormar och kan komma med ett tröstande ord, det är de människorna jag vill ha i min närhet och det är dem jag kommer att ta med mig i livet. Vi ser mängder med bilder på sociala medier på vad människor gör på semestern och för många skapar det en stor avundsjuka. Många kan inte resa kors och tvär, men det är inte ens viktigt här i livet. Tiden man får spendera med sina barn eller andra människor man älskar är det som måste vara det viktigaste i livet, inte lyx och prylar.

Ser jag juli så vet jag att jag är rik och jag vet att de man älskar betyder mer än allt vad pengar kan köpa. Med det sagt kan jag tillägga att jag fick den bästa avslutningen man kan tänka sig på juli. En hel helg med en av de människor jag älskar allra mest här i livet, min dotter. En underbar helg med skratt, lite allvar och massor med trevliga upplevelser. Det bär jag med mig in i augusti och håller alla tummar och tår för att det ska bli en bra månad. Jag behöver verkligen det!

I stället för att fastna i det jobbiga och svåra vill jag se det fina. Trots allt har jag mycket fint i livet och juli var ändå stundtals en fin månad. Tack för det!
Just nu behöver jag komma upp med huvudet över ytan och försöka låta bli att tänka på all skit som finns. Jag tog ett beslut i juli och valde livet, nu vill jag verkligen leva och jag välkomnar augusti med öppna armar. Ser fram emot en tid där vad som helst kan hända och håller tummarna för att skratten får dominera denna månad. Vi alla behöver det och sedan skadar det aldrig med lite mer sommar och värme. Avslutar med månadens bilder. Tack och hej!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer