Julshow och en stor lättnad

Allt är över och jag sitter nu här med så många känslor i kroppen.
Jag är trött, glad, utsliten och ändå upprymd över att vi faktiskt klarade
allt utan en massa problem och kaos. Men det började lite oroande måste jag säga...

Det är nu några dagar sedan men jag har inte ens orkat tänka på detta innan ch har bara gjort det jag absolut måste dessa dagar. I måndags låg jag i soffan hela dagen med en eländig huvudvärk och den vill inte riktigt ge med sig men det är
som det är. Jag visste att det skulle bli segt efteråt men jag är så nöjd med allting. All planering gick som den skulle, alla lag blev fotograferade, vi fick in all publik och det enda som strulade var leveransen av mattorna. Ja, det viktigaste av allt, utan mattor ingen uppvisning. Lastbilen gick sönder när den skulle åka med mattorna på släpet men efter lite fix kom de till slut fram och allt löste sig. Vilken lättnad kan jag säga mitt i fotograferandet när jag kunde konstatera att det trots allt blir en show.

Och show blev det...
Jag hann aldrig bli nervös för jag hade så mycket att göra men när det väl blev vi Superseniorer eller mammor som skulle köra då kände jag att jag inte riktigt var redo trots allt. Skulle jag verkligen klara av att stå där inför flera hundra personer och prestera något som jag ändå var ganska säker på men nerverna fanns där ändå. Jag är liksom ingen människa som tycker om att visa upp mig men detta är så roligt och jag kan gärna bjuda på mig själv en aning. Speciellt för mina döttrars
skull och det gjorde vi verkligen. Vi klarade hela vårt program utan några större fel och efteråt kände jag bara stolthet. Tänk att jag får göra detta tillsammans med dessa fantastiska kvinnor och vilken utvecklingskurva vi har. I dag la jag upp videon på vårt program och det kommer även här så fort jag fått en bra video som jag kan publicera här. Vill ni se lite så kan ni kolla in min Instagram (minasvarld).

Men jag måste även nämna mina fantastiska döttrar som jag är så stolt över. Min äldsta som är skadad var bara med lite grann för att få lite lagkänsla men den yngsta var oerhört duktig. De var så duktiga och jag var så stolt efteråt. Men nu är det slut för i år. Nu tar vi lov från allt som har med cheerleading att göra förutom att jag kommer redigera de bilder jag tog som ska publiceras men det blir inga turer till träningshallen och nästa termin ska det tävlas. Kanske blir det även en tävling för oss mammor om vår tränare får som han vill.

Stolt, glad, lättad och med en längtan efter ett välförtjänt jullov. Tack alla fantastiska människor som jag fått dela detta med och tack till mina fina barn som fått in mig i denna gemenskap. Jag har aldrig någonsin haft så kul när jag tränat och det gör att man längtar efter att få gå dit. Återkommer längre fram med mer bilder och kanske en liten film på vårt framträdande om någon vill se det. Terminen är nu över, julshowen blev som vi ville och allt slit innan gav resultat men nu är det skönt att det är över.

#cheerleading #hce #cheerleadingföralla

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
jessiFri85,
Show i olika former är så kul att titta på 😃
Så skönt att det gick bra 👏🏻, Nu har du nytt roligt minne att minas. En ny erfarenhet 😊.
Njut av dagarna nu fram till jul & under jul med såklart ☺️
nouw.com/jessifri85
minasvarld
minasvarld,
Ja, det är verkligen en erfarenhet rikare att göra detta <3nouw.com/minasvarld
jessiFri85
jessiFri85,
Jepp. Kan du skriva på ditt CV i ditt liv 😊nouw.com/jessifri85
paamcakees
paamcakees,
Åh vad roligt 😍🙌🏼nouw.com/paamcakees
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229